Tarot bakana kahve falı..

toliş hayırlı bi kısmetin var yola çıkmış geliyor bilmiyorum ama hayırlı bir kısmet diyebilirim kapınızı çalacaklar az kalmış. biri için dua ediyosun ya sende kalsın diye yada sana gelsin diye ama o kişi başkasını tercih etmiş. insanlar var peş peşeler muhtemelen hayırlı kısmet dediğimle alakalı. istemeye geliyolar kız =D
bir 8 var ama 8 gün ama 8 hafta bilemicem orasını. onun dışında kötü bir şey göremedim bacım yalnz kendine dikkat et birilerinin gözü deymiş

s
saol bade gercekten guzel baktın

aaa gerçekten bakabiliyo musun çok şükür biri çıktı
Evet yanımda olsan güzel bakarım benim baktığım yöntem basit bir yöntem suan ki durum vs..yakın geçmiş yakın gelecek cevrendekilerin hakkında düşünceleri vs burca göre bakılıyor

Evet yanımda olsan güzel bakarım benim baktığım yöntem basit bir yöntem suan ki durum vs..yakın geçmiş yakın gelecek cevrendekilerin hakkında düşünceleri vs burca göre bakılıyor
buradan bakamıyor musun ebetly ? ay çok istiyorum ya

ya ben tarot bakmayı bilmiyorum ama şuan kahve falıda baktırmak istedim bakmazmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…