- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi nazende sevgili
Uykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinden geleni yaptığınbi ddonem. Sabırlı olman lazım şimdi. Ben ederim ben yaparim demeyi biraz bırakın:) istediklerinizi cabalamadanda alabiliyosunuz .bekleyin ve gorun:)Dileğim aşk olsun.
7 diyorum, aslan burcuyum.
dileğim iş demiş yaBu aralar bi karar verme asamasindasin
Temkinli davranmakta fayda var.mantıklı dusunuyosun ama bi hata her şeyi alt ust edebilir.:)
Dileğini söylemediğini için çok yardımcı olamadım M ManzaramDeniz
Farkettim.sonra ekledim.is dedim ama neyse sagolun:)Bu aralar bi karar verme asamasindasin
Temkinli davranmakta fayda var.mantıklı dusunuyosun ama bi hata her şeyi alt ust edebilir.:)
Dileğini söylemediğini için çok yardımcı olamadım M ManzaramDeniz
8 kova. İş :)Uykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Yönetici yokken istedikleri gibi kullanıyorlarSu forumu kullanmayi bi ogrenemediniz.
Yok hata benim sonradan duzenledim:)dileğim iş demiş ya
uykusuzluktan göremedinn![]()
Elinden geleni yaptığınbi ddonem. Sabırlı olman lazım şimdi. Ben ederim ben yaparim demeyi biraz bırakın:) istediklerinizi cabalamadanda alabiliyosunuz .bekleyin ve gorun:)
Elinden geleni yaptığınbi ddonem. Sabırlı olman lazım şimdi. Ben ederim ben yaparim demeyi biraz bırakın:) istediklerinizi cabalamadanda alabiliyosunuz .bekleyin ve gorun:)