Tarot bakmayı öğrenmek

Melis3586

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
1
0
16
38
Merhaba. Ben Tarot kartları alicam internet üzerinden eğitim de alicam ancak şu Tarot kartlarıyla bütünleşme, onlara enerji yükleme kısmını nasıl yapabileceğimi tam anlayamadım... Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Merhaba. Ben Tarot kartları alicam internet üzerinden eğitim de alicam ancak şu Tarot kartlarıyla bütünleşme, onlara enerji yükleme kısmını nasıl yapabileceğimi tam anlayamadım... Bilen varsa aydınlatabilir mi?
kartları yanınıza taşıyın.

Kartlarını tek tek eline al incele bütün kartları, renklerine bak, onlarla vakit geçir, sana ne hissettirdiklerine bak🙏🏻 herkes bir şey söylüyor, sen sadece kalbine sor nasıl uyumlanacağını. Zaten direkt eline alır almaz tarot bakamazsın. Eğitimle kartların sadece anlamlarını öğreniyorsun, işin korkutucu tarafı orada yazan anlamların 10 kat daha fazlasını bilmiyor olacaksın. Zmana geçtikçe insanlara açılım yaptıkça yeni kişilerle karşılaştıkça o kartlar yanyana geldikçe yeni yeni anlamlarını keşfedeceksin :) zaman ve sabır isteyen bir şey. Herkes tarot öğrenip bakabilir bu arada, hislerin olması şart değil ama hislerin olursa tadından yenmez 🙏🏻🌺 unutma fal bakmıyor, sembol okuyor bilinçaltı okuyosun:)

Back
X