tarot baktirmak isteyenler

O zaman şöyle sorayım hoşlandığım biri var tanışmak istiyorum bir adım atıcım inşallah bununla ilgili bakar mısın?
Nehircim kartlarina baktigimda aslinda bu iliskiye baslama sebebin ask yadahoslanmadan ziyade maddi sebeplere dayaniyor gibi cok fazla duygusallik goremedim.suan da bazi seylerin riskli.oldugunu dusunuyorsun.bunun icin daha iyi zamanlarin olacak kartlarinbu konuda uyariyor.Hatta bir sonraki kartinda bu durumu destekliyor ve suanda yeni bir iliskiye girerken dikkatli olmani soyluyor.Aslinda yeni hicbilinmedik bir yola cikmani onermiyorlar.Aksine,suanda yapman gerekenin tanidikbildik daha onceden deneyimlediklerin konusunda dusunmeye secmeye davet ediyor.bu sekilde gidecegin sonuc ise,ask hayatindaki bazi seyleri cozume kavusturabilecegincok iyi bir firsatyakalayacaksin.bu sayededusuncelerinde netlesecek ve onemli bir kararvereceksin.

imzadanda görüldüğü üzere 1 yılı aşkın bir ilişkim var ve asker şu an kendisi
ama ben bu ara kendi duygularımdan emin olamıyorum ve onun bana güven duyup duymadıından emin olamıyorum ve benim sorum şu bu kişiye karşı hissettiğim duygu aşk mı???

Son düzenleyen: Moderatör:
30 liraya bakıyormuş. :27::27:
Mail atın demesi bu yüzden.
Hemen gönderiyorum bekle. :37:

Evet cunku o kadar cok sacma konularda sorulara yanit bekleyenler var ki zaten icimden de boyle kisilere ucret karsiliginda bile bakmamayi tercih ediyorum.

:9::9::9::9::9::9::9::9: hadi yaaaa aaayyy ben o parayı bulsam giderim güvendiim bi yere fal baktırırım bende öyle bakacak sandım aayyyy bak merak ettim şimdi :32::32:

Hanımlar,
lütfen hiç tanımadığınız insanlara hemen mail göndermeyiniz...

Çok özür dilerim ama sizdeki bu cesareti anlayamıyorum, amacı nedir bilmediğiniz insanlara nasıl mail gönderiyorsunuz?
Adınızı soyadınızı soranlara hemen nasıl bilgilerinizi veriyorsunuz?
Bu sitede 2. 3. şahıslara verdiğiniz kişisel bilgilerden sitemiz, yönetim sorumlu değildir, kişilerle sorun yaşadığınızda bize gelmeyin.

Back
X