Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin
Ozel masjlar geliyor
Ozel mesaj kismina bak
Ozel mesajdan yollanmadi
Bilemiyorum neden olmadigini yeniden dene istersenBende size mesaj atmak istedim ama olmadii
Gizlilik kismina girin orda varÖzel.msj ayarlarina bakarmisin ben denedim sana msj atilmayacagini soyluyor sistem
Bende ona demek istedim de sizin mesaji alintilayinca size demisim gibi olmus
Bilemiyorum ,iki kisi gonderdiBende ona demek istedim de sizin mesaji alintilayinca size demisim gibi olmus
Biz sana msj atamiyoruz sen bize sirayla msj at ancak øyle ulasabiliriz sana hem daha rahat olurMerhaba,
3 lu tarot dokumuyle sorulara bakiyorum,ilgilenirseniz,sorunuzu ozel mesaja gonderin .
sen bize mesaj at bariBilemiyorum ,iki kisi gonderdi
Bilemiyorum ,iki kisi gonderdi[/QUOTE
Sen bize mesaj atarsan ozaman konisabiliriz herhalde
Siprofilinde konuşmakla mesgul yazıyo, birileriyle mesajlasıyo yani. ama mesaj atılmıyo![]()
Ok .Biz sana msj atamiyoruz sen bize sirayla msj at ancak øyle ulasabiliriz sana hem daha rahat olur
OK, Benin disariya cikmam gerekiyor,sorunuzu yazin geri geldigimde ,yanitinizi mesaj olarak gondereceim.tesekkurlerSi
Ok .
Ben burdan yazayım o zaman mesaj olmuyo zaten üni ogrencisiyim eğitim hayatım nasil ilerleyecek ve mezun olduktan sonra yapacgim iş teşekkürlerOK, Benin disariya cikmam gerekiyor,sorunuzu yazin geri geldigimde ,yanitinizi mesaj olarak gondereceim.tesekkurler