Tarot Fali

Merhaba canım bana karşılıksız tarot bakabilir misin.

İsmim sevim dogum tarihim 04.08.1990 bir cocukla konusuyorduk her gun msj atardi arardi ben neyiz diye sordugumda ilerde nolur bilemem dedi hep bir kararsizlik bana karsi neden boyle simdi hic konusmuyoruz gercekten merak ediyorum simdi ne dusunuyor.Bakarsaniz cok sevinirim.

F freland
suan sen kendi icinde olaylari muhakeme etmeye calisiyorsun ve sanki kendinle kavga ediyorsun zaman zaman... Kararsiz bir donemdesin, bahsettigin kisi; oldukca eglenceli, hatta ortak noktalarinizin bulundugu birisi, ancak dusuncelerinde oldukca kararsiz gelgitler yasayan ve ani kararlar veren birisi, pek ciddi dusunen birisi degil yani iliskiler hakkinda da,
birazcik fazla egoya sahip.
Ilerde karsiniza baskasi cikicak, ayaklari saglam basan ve duzenli isi olan birisi.

Seher ulubay 17 Mart 1989 evliyım ve su an bebek tedavisi için bekleme asamasindayim sizin için zahmet olmazsa bakarmisiniz

Peki bana karsi bir hissi var mi neden kararsiz

Teşekkür ederim benim bilgilerim zarfında bakarmisiniz peki tekrar seher ulubay 17 Mart 1989 evli

Kartlariniz cok guzel cikti. Sizin hisleriniz oldukca kuvvetli, olaylara zaman zaman cok duygusal yaklasiyorsunuz.. Parasal konularda da yakin zamanda guzel bir gelisme olmus, daha da guzel olucak. Yakin ve size destek olan bir arkadasiniz var sanirim, ya da bir aile bireyi; yay aslan ya da koc burcu olabilir.

2 vakte kadar sizi cok mutlu edecek bir sey kutlayacaksiniz, ancak nazara geliyorsunuz bol bol dua okuyun.. Esiniz sizden yasca daha buyuk, 4-5 yas?
Zaman zaman icinize kapaniyorsunuz, kendinizi herkesten soyutluyorsunuz sanirim..
eylul ayinda yine bir kutlamaniz olabilir:) ya da mutluluktan ucacaginiz bir haber alabilirsiniz

Banada bakarmisin
29.03.1989 elif gul evliyim

Burcu 23.10.1987
Burcu Hanim Merhaba,

Gecmiste; Yay, aslan ya da koc burcu( yukselen de olabilir) bir kisiden, duygusal anlamda zarar gormussunuz, 2 sene once yasanmis olabilir bu durum. Bu durumdan sonra, siz de insanlara olan guveninizi kaybetmissiniz, ve sanki kendinizi dinlenmeye almissiniz.

Suan icin; yakin bir arkadasinizdan bir darbe almissiniz, sanki hic beklemediginiz birisinden beklemediginiz bir hareket/soz gormussunuz ve cok uzulmussunuz. Suanda hayatinizda birisi var mi bilmiyorum ama sanki bir ayrilik yasiyorsunuz/yasamissiniz. Sizi aldattigini mi dusunuyorsunuz?

Yakin gelecekte ise; bulundugunuz ortami degistirebilirsiniz, bu arada cevrenizdeki arkadaslariniza karsi dikkatli olmalisiniz, ikiyuzluler olabilir. Insanlara karsi kendinizi surekli olarak savunmaniz gereken bir donem olabilir ancak guclu karakterinizle basariyla ustesinden geleceksiniz, bir erkek ( yasi size yakin) ustunuze cok gelebilir surekli bir seyleri diretebilir siz kendi ic sesisinizi dinleyin derim ben

Banada bakarmisin
29.03.1989 elif gul evliyim
Merhaba Elif Gül Hanim,

Gecmiste; belki de anne-babanizin evinde sizi uzen bir durumla karsilasmissiniz, belki de 6 sene once. Siz bu duruma uzulmussunuz ama hayatiniza yeniden tutunup, ayaklanmissiniz. Ekim ayinda buyuk bir mutluluk yasamissiniz, bu bir erkekle ilgili sanirim. Ayrica hic bencil bir jnsan degilsiniz, hep cevrenizdekileri dusunuyorsunuz.

Suanki donemde ise; hayatinizda yeni bi baslangic istiyor gibisiniz ama daha zamani var, zamani gelince cok guzel olucak, tam istediginiz gibi. Sizin, hisleriniz cok kuvvetli, ancak cabuk nazara geliyorsunuz. 9 vakte kadar guzel bir haber alicaksiniz.

Yakin gelecekte ise; Biraz daha duygusal bakabilirsiniz olaylara, bi tasinma durumu soz konusu olabilir en basta siz birazcik korkucaksiniz ancak daha da guzel bir donem olucak.

Back
X