• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarot gercekmi

İkisi de tamamen ezberle olmaz biraz içinde de olması lazım çünkü zaten kartlar belli anlamları belli basitçe öğrenmekle olsaydı herkes kendi kendine bunu yapabilirdi bazı kombinasyonları canlı görmeniz sonuçlarını izlemeniz bazen içinizden gelen bir ses anlık olarak girdiğiniz enerji kendi enerjinizi de yorumlamak önemli biraz eğer öğrenmek istiyorsanız tavsiyem ezber yapmayın kartları alın her bir kartı rastgele uzun uzun inceleyin üstündeki çizimleri size ne ifade ettiğini böyle bir tablo yorumlamaya çalışır gibi bakın ben mesela her kartın herkes için farklı anlamı olduğuna farklı okuduğuna inanırım temelde belki verdiği mesaj aynıdır ama o mesaja giden yol herkesin hissine göre değişiyor o yüzden anlamlarını okuyup ezberlemek yerine önce siz bir anlam bulun sonra anlamına bakın köprü kurun kendi içinizdeki anlamla gerçek anlamı arasında
Teşekkür ederim❤️❤️

Ben Tarota inanıyorum iyi bir Tarot okuyucusu olduğuma da inanıyorum hatta forumdan bir kaç üyeye de açılım yapmıştım ama tarot dediğimiz şey fal açmak değil ki hayatında kesin bu var biri var şu bu böyle bir şey değil bu okuma daha çok rehberlik anlık enerjileri ve potansiyelleri görebildiğimiz bir okuma olduğu için en fazla karşı tarafta dişil enerji görebilirsin ama hayatında onunla birlikte diyemezsin bazen bu enerji kişinin annesi ablası çok yakınındaki insanlar bile olabilir kombinasyonlara göre yorumlanır ama yine de evet hayatında biri var denmez denmemesi lazım zaten gerçek tarot okuması yapabilen birine parayla falan baktıramazsın boşuna inanma yani kaldı ki hadi sana dediler ve gerçekten var adam ne dicek evet var mı dicek ben olsam bende hayır derim ayrıldığım halde arkamdan fallar açan takıntılı insana bi de hayatımda biri var diyip iyice azdırmam gerek yok
Merhaba hayatımda hiç fal baktırmadım tarotta baktırmadım açıkcası ilgim olmadı ama sizin bu yazdığınız nedense bende ilgi uyandırdı. Daha önce baktığınızı yazmışsınız rica etsem banada bakar mısınız tarot?

ben pek inanmıyorum yanı yuvarlak konuşuyorlar elime dört deste kağıt verin bende yorum yaparım

Kizlar sevgilimle ayrıldık Tarot baktırdım hayatında başka kadın vs var dediler acaba gercekmi bu Tarot olayı ya çocuğa sordum yok falan dedi aşırı kafama takiliyor şüphelenir oldum
gerçek mi değil mi bilmiyorum da
zaten ayrılmışsınız
hayatında biri olsa size ne olmasa ne

ben geleceğin bilinmesine asla asla inanmıyorum, yada herkesin tarot bakabileceğine. ama cok iyi bakan her zaman anı bilen bir tarotcum var ve evet iyi bakan anı, yani şuanki enerjileri biliyor o kız hep yuzde yuz anda biliyor. ama aa ben de kart aldım, anlamları ezbereledim gel bakim de olmuyor yani.

Tarota inanıyorum ve bakıyorum da. Eğer tarot baktırdığınız kişi herkese söylenen ortalama cevapları söylüyorsa muhtemelen bilmiyordur.
Çok fazla kişiye tarot baktım hepsinin derdi, sorduğu soru çok farklıydı hiç birine aynı cevapları vermedim. Birisinin derdi aşktı mesela hep kupa kartları geldi, diğerinin borcu vardı tılsım kartları çıktı hep. Bu tesadüf mü? Bence değil. Buna herkes bakar yeeaa diyen kendini eğler sadece

Back
X