Tarot-Joker Açılımı Yorumları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Joker açılımlarımızı buraya yazıp yorumlamaya çalışalım arkadaşlar.
Vaktim oldukça ben de açılımlarınızı yorumlayacağım.

Joker Açılımı Nasıl Yapılır?

Kartlardan jokeri ayırarak 12 kart seçilir (kapalı olarak) ,seçilen kartlara joker eklenerek karıştırılır ve açılır.
Jokerin öncesinde kalan kartlar geçmişi,sonrasında kalan kartlar geleceği verir.

Sadece açılımlar yormlanacak,açılım istekleri değerlendirilmeyecektir.

Ben başlayayım;
Kupa4 - Değnek 9 - Güç - Klıç5- Joker - Değnek6- Kılıç8- Değnek8 - Araba- Değnek5 - Aziz - Büyücü - Kupa8
Açılımımı yorumlarsanız sevinirim.:71:

Son düzenleme:
Joker açılımlarımızı buraya yazıp yorumlamaya çalışalım arkadaşlar.
Vaktim oldukça ben de açılımlarınızı yorumlayacağım.

Ben başlayayım;
Kupa4 - Değnek 9 - Güç - Klıç5- Joker - Değnek6- Kılıç8- Değnek8 - Araba- Değnek5 - Aziz - Büyücü - Kupa8
Açılımımı yorumlarsanız sevinirim.:71:

Böyle bir fal görmedim cidden. Kartların hepsi tek bir şeye işaret ediyor. "Yalnız kalıp ayakta tek başına mücadele etmek, kimseye güvenmeden kendi ayakları üzerinde durmak."

Bir iftira ya da dedikodu falan mı duydun kendin hakkında? Birileri senin arkanda bıraktığın lafları bir bir toplamış, günün birinde kullanmak üzere ve senin güvenini sarsmış. Bu olay sonrasında içine kapanmışsın. Her tehlikeye karşı savunma pozisyonu almışsın. Son karta göre başını alıp gitme ve bu tantanayı geride bırakma arzun da var.

Kartların kesişme anlamları bu şekilde. Kupa dört mesela, kendine uzatılan eli kabul etmemek anlamına gelir. Değnek 9, duvar örmek ve içinde kalmaktır. Kılıç 8 yalnızlıktır.

Eğer bu kartların sadece anlamlarını soruyorsan, yorum bu. Ama kartların duruş şekilleri de önemli. Baş aşağı çıkmış bir kılıç 8lisi, bunalımdan çıkış demektir. Baş aşağı çıkmış bir kupa 4lüsü, muhtaçlık ve tek mücadele etmekten yorulmak anlamına gelir. Duruşlarını düşünmeden tek diyebileceğim şey, zorlu bir dönem atlatmışsın ve kabuğuna çekilmişsin. Kimseye de eyvallahın yok.

Böyle bir fal görmedim cidden. Kartların hepsi tek bir şeye işaret ediyor. "Yalnız kalıp ayakta tek başına mücadele etmek, kimseye güvenmeden kendi ayakları üzerinde durmak."

Bir iftira ya da dedikodu falan mı duydun kendin hakkında? Birileri senin arkanda bıraktığın lafları bir bir toplamış, günün birinde kullanmak üzere ve senin güvenini sarsmış. Bu olay sonrasında içine kapanmışsın. Her tehlikeye karşı savunma pozisyonu almışsın. Son karta göre başını alıp gitme ve bu tantanayı geride bırakma arzun da var.

Kartların kesişme anlamları bu şekilde. Kupa dört mesela, kendine uzatılan eli kabul etmemek anlamına gelir. Değnek 9, duvar örmek ve içinde kalmaktır. Kılıç 8 yalnızlıktır.

Eğer bu kartların sadece anlamlarını soruyorsan, yorum bu. Ama kartların duruş şekilleri de önemli. Baş aşağı çıkmış bir kılıç 8lisi, bunalımdan çıkış demektir. Baş aşağı çıkmış bir kupa 4lüsü, muhtaçlık ve tek mücadele etmekten yorulmak anlamına gelir. Duruşlarını düşünmeden tek diyebileceğim şey, zorlu bir dönem atlatmışsın ve kabuğuna çekilmişsin. Kimseye de eyvallahın yok.

Benzer bir dönemi pek de atlatmış sayılmam,kartlarımın hepsi düz çıktı.
Yorum için teşekkürler.:71:

kupa 9- tılsım 5- mahkeme- değnek kralı- kupa 3- aziz- kılıç 9- imparatoriçe- tılsım 4- değnek kraliçesi- değnek ası- joker- kupa kraliçesi

Yorumlayabilecek olan var mı acaba:)

kupa 9- tılsım 5- mahkeme- değnek kralı- kupa 3- aziz- kılıç 9- imparatoriçe- tılsım 4- değnek kraliçesi- değnek ası- joker- kupa kraliçesi

Yorumlayabilecek olan var mı acaba:)

Kartlar hep geçmiş vermiş,önce geçmişte yaşananları sorgulayıp kafadaki soru işaretlerini çözmeden gelecek hakkında düşünmek karar vermek istemiyor olabilirsiniz.
Geçmişte çalkantılı maddi manevi düzensiz olaylar yaşadığınız söylenebilir,
Ani bir zorluğa (maddi manevi) düştüğünüz bir anda karşınıza çıkan kişi ile ilgili umutlu hisler besleyip mutlu bir döneme girmişsiniz gibi görünüyor.
Fakat karşıdaki kişinin bazı özelliklerinden dolayı ciddi düşündüğünüz ilişkide sorunlar yaşanmış,özellikle sizin tarafınıza bu durum fazla yansımış.
Tutucu,karşıdakinin düşüncelerini fazla önemsemeden onu kendi kuralları altına almayı isteyen bir taraf var,karşı taraf sanırım.
Bu da sizin kendinizi kötü hissetmenize yol açmış,ama bu durumu kısmen de olsa çabalarınız sayesinde aştığınız daha ılımlı bir döneme girdiğiniz görülüyor.
Bu çabalarınızın karşılığı olarak değerlerinize ve karşıdakine daha sıkı bağlanmışsınız.
Yakın geçmişte sorunların büyük ölçüde çözüldüğü görülüyor.
İlerleyen zamanlarda aşk ilişkilerinde duyguların ağırlıklı olduğu bir döneme girebilirsiniz,evlilik olabilir.

1- ADALET(Ters, 2.- KADIN HÜKÜMDAR(Ters),3.- GÜNEŞ,4- ASA SEKİZLİSİ(Ters),5- KILIÇ ASI(Ters),6- BAŞRAHİP(Ters),7- TILSIM İKİLİSİ(Ters)

rica etsem yorumlar mısın tatlım:ssz:

1- ADALET(Ters, 2.- KADIN HÜKÜMDAR(Ters),3.- GÜNEŞ,4- ASA SEKİZLİSİ(Ters),5- KILIÇ ASI(Ters),6- BAŞRAHİP(Ters),7- TILSIM İKİLİSİ(Ters)

rica etsem yorumlar mısın tatlım:ssz:

Konuda sadece joker açılımlarını yorumluyoruz
Bu açılım geçmiş-gelecek-şuan mı düşünülüp açıldığını ya da soru üzerine mi açıldığını bilemediğim için net yorum yapamayacağım.

Bu açılım geçmiş-gelecek-şuan mı düşünülüp açıldığını ya da soru üzerine mi açıldığını bilemediğim için net yorum yapamayacağım.

canım öncelikle cvp verdiğin için tşklr.konuya çok hakim değilim,o yüzden joker açılımıyla ilgili yönlendirirsen tekrar seçip yazabilirim buraya.ilişkimin geleceği için seçmiştim kartları

yada benim için sen kart çekip yorumlayabilir misin?biliyorum fazla oldum ama şu ruh halimden kurtulmak istiyorum artık.iyi şeyler duymaya ihtiyacım var :14:

Kartlar hep geçmiş vermiş,önce geçmişte yaşananları sorgulayıp kafadaki soru işaretlerini çözmeden gelecek hakkında düşünmek karar vermek istemiyor olabilirsiniz.
Geçmişte çalkantılı maddi manevi düzensiz olaylar yaşadığınız söylenebilir,
Ani bir zorluğa (maddi manevi) düştüğünüz bir anda karşınıza çıkan kişi ile ilgili umutlu hisler besleyip mutlu bir döneme girmişsiniz gibi görünüyor.
Fakat karşıdaki kişinin bazı özelliklerinden dolayı ciddi düşündüğünüz ilişkide sorunlar yaşanmış,özellikle sizin tarafınıza bu durum fazla yansımış.
Tutucu,karşıdakinin düşüncelerini fazla önemsemeden onu kendi kuralları altına almayı isteyen bir taraf var,karşı taraf sanırım.
Bu da sizin kendinizi kötü hissetmenize yol açmış,ama bu durumu kısmen de olsa çabalarınız sayesinde aştığınız daha ılımlı bir döneme girdiğiniz görülüyor.
Bu çabalarınızın karşılığı olarak değerlerinize ve karşıdakine daha sıkı bağlanmışsınız.
Yakın geçmişte sorunların büyük ölçüde çözüldüğü görülüyor.
İlerleyen zamanlarda aşk ilişkilerinde duyguların ağırlıklı olduğu bir döneme girebilirsiniz,evlilik olabilir.

Çok teşekkür ederim ladyevil:)

canım öncelikle cvp verdiğin için tşklr.konuya çok hakim değilim,o yüzden joker açılımıyla ilgili yönlendirirsen tekrar seçip yazabilirim buraya.ilişkimin geleceği için seçmiştim kartları

Kartlardan jokeri ayırarak 12 kart seçilir (kapalı olarak) ,seçilen kartlara joker eklenerek karıştırılır ve açılır.
Jokerin öncesinde kalan kartlar geçmişi,sonrasında kalan kartlar geleceği verir.

Joker açılımı yaparken kişilik kartlarını ayırmanızı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum çünkü açılım "durum" verir,o yüzden kişilik kartları kullanmıyorum ben bu açılımda.
Bakan kişinin kendi tercihi tabii.

Kartların işaret ettiği şey genel olarak anlaşmazlık ve düzensiz bir ilişki.
Birbirini anlamayacağınız tartışmaların boy göstereceği bir döneme gireceksiniz gibi görünüyor.
Kısa süreli olumlu gelişmelerden anlık mutluluklardan sonra sorunlar tekrar baş gösterecek.
İlişkiyi ayakta tutan tek şeyin sevgi olduğu bir ilişkiniz var,onun dışında çoğu konuda anlaşmazlığa düşeceksiniz,düşüyorsunuz.
Uzak gelecekte sadece sevginin yetmeyeceğini düşünüp ayrılık aşamasına girebilirsiniz,siz dengeyi sağlamaya çalıştıkça olmayacak gibi görünüyor.

Son düzenleme:

Joker açılımı yaparken kişilik kartlarını ayırmanızı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum çünkü açılım "durum" verir,o yüzden kişilik kartları kullanmıyorum ben bu açılımda.
Bakan kişinin kendi tercihi tabii.

Kartların işaret ettiği şey genel olarak anlaşmazlık ve düzensiz bir ilişki.
Birbirini anlamayacağınız tartışmaların boy göstereceği bir döneme gireceksiniz gibi görünüyor.
Kısa süreli olumlu gelişmelerden anlık mutluluklardan sonra sorunlar tekrar baş gösterecek.
İlişkiyi ayakta tutan tek şeyin sevgi olduğu bir ilişkiniz var,onun dışında çoğu konuda anlaşmazlığa düşeceksiniz,düşüyorsunuz.
Uzak gelecekte sadece sevginin yetmeyeceğini düşünüp ayrılık aşamasına girebilirsiniz,siz dengeyi sağlamaya çalıştıkça olmayacak gibi görünüyor.

çok tşk ederim.durumumu özetlemişsin resmen.tam bi çıkmazdayım gerçekten

kelt açılımı yaptım. belirleyici kart : para kraliçesi . yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler.

Kılıç İkilisi
Ters Gelen Kupa Beşlisi
Para Dokuzlusu
Ters Gelen Kupa Prensi
Ters Gelen Kılıç Kraliçesi
Kupa Kralı
Aziz
imparator
Değnek Onlusu
Para Sekizlisi

Güneş - Tılsım Ası - Kılıç2 (ters) - Azize - Joker - Ölüm (ters) - Kılıç9 (ters) - Kılıç3 - Değnek4 - Kule - Kupa Ası - Güç - Adalet

Yorumlar mısınız?

Ay - Kılıç 8 - Tılsım 6 -Değnek 6- Değnek 7 - Kupa Prensi - Tılsım 7 - JOKER - Araba - Kupa 7 - Ermiş - Kılıç Prensi - Değnek Şovalyesi

Rica etsem yorumlar mısınız, şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ay - Kılıç 8 - Tılsım 6 -Değnek 6- Değnek 7 - Kupa Prensi - Tılsım 7 - JOKER - Araba - Kupa 7 - Ermiş - Kılıç Prensi - Değnek Şovalyesi

Rica etsem yorumlar mısınız, şimdiden teşekkürler :)

Geçmişte uğradığınız bir haksızlığın etkisi uzun süre boyunca devam etmiş,iyi niyetinizi anlamayan insanlarla mücadele etmişsiniz gibi görünüyor.
Sürekli kendinizi birilerine anlatmaya çalıştığınız bir dönem olmuş,yanlış anlaşılmalara maruz kalmış ya da bazı iftiralara uğramışsınız.
Yakın geçmişte artık bundan vazgeçmiş ve emeklerinizin karşılığını almak umuduyla olayları uzaktan izlemeye başlamışsınız,sanki elimden gelen budur diyip bir köşeye çekilmişsiniz.
Yakın gelecekte kendi yolunuza gitmeyi,olayları öylece bırakıp farklı planlar içine girmeyi isteyeceğiniz bir dönem olacak,yalnız kalmayı düşünebilirsiniz fakat sizi etkileyen olaylar,kişiler buna engel olacak.
Bu yaşananlar sizin olaylara daha temkinli yaklaşmanızı sağlayacak,ve sürekli bir savunma durumunda kalmanıza sebep olacak.
Bir süre yalnızlık ve içe kapanma dönemi geçirebilirsiniz.

Ben de çektim kart :)Yorumlayabilir misiniz acaba? :)

Kılıç dörtlüsü-Kılıç onlusu-değnek beşlisi-para dokuzlusu-denge-JOKER-Büyücü-Azize-para yedilisi-kupa prensi-aşıklar-ermiş-kupa beşlisi

Kartları çekerken eski erkek arkadaşımın bana dönüp dönmeyeceğini sordum ve odaklandım..
Şimdiden sağlayan arkadaşlar..

Aşk hayatımda neler olacak diye sordum. Kelt açılımı yaptım. Ben boğa burcuyum. Belirleyici kart para kraliçesi 1-azize ters 2- dünya 3-kılıç prensi 4-denge ters 5-para onlusu ters 6-yıkılan kule ters 7- değnekbeşlisi ters 8-para dörtlüsü 9- para dokuzlusu 10- imparatorçe

Ben de çektim kart :)Yorumlayabilir misiniz acaba? :)

Kılıç dörtlüsü-Kılıç onlusu-değnek beşlisi-para dokuzlusu-denge-JOKER-Büyücü-Azize-para yedilisi-kupa prensi-aşıklar-ermiş-kupa beşlisi

Kartları çekerken eski erkek arkadaşımın bana dönüp dönmeyeceğini sordum ve odaklandım..
Şimdiden sağlayan arkadaşlar..

gördüğüm kadarıyla bir süre barışma olacak yeniden birleşebilirsiniz. yalnız dikkatli olun sonunda hayal kırıklığı gözüküyor.

Kelt açılımı değil başlıktan da anlaşıldığı üzere joker açılımı yorumluyoruz.

Ermiş - Kılıç4 (ters) - Dünya - jOKER - Kılıç6 - Güneş - Kılıç9 - Mahkeme - Değnek3 - Kupa 10 - Azize - Güç - Ay

Yorumlayan olursa sevinirim.

Back
X