Tarot&Katina

sessizprenses01

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
324
20
318
Arkadaşlar deste katina bakıyorum.Bu ara çok sıkıntı ettiğim bir konuda tarot ya da katina bakabilcek arkadaşlarımla karşılıklı fallaşmak istiyorum.Özellikle şu anı merak ediyorum,gelecek için fazla sorum yok.Özel mesajdan ulaşırsak birbirimize çok sevinirim kızlar

kahve falı biliyorum olmaz mı :)

ben de fallasmak istiyorumm

ben de 15 yıldır tarot bakıyorum.bu konuda uzman olmak için astrolojiyi de çok iyi bilmek gerekmektedir.kartlar tamamen doğruyu göstermektedir.iş de bundan sonra başlıyor zaten.yorum almak isteyen kartlarını seçtikten sonra yorumcu tüm hisleriyle bilgisiyle ve deneyimleriyle kartları doğru bir şekilde yorumlamalıdır.burda önemli olan bir konu daha var.kartlar sorunların çözümlerini de sunmaktadır.burada da deneyim devreye girmektedir.ben yaklaşık 9 yıldıe bu işi profesyonel olarak yapıyorum. .....benimle iletişime geçmek isteyenler bu linki kullanbilirler. sevgiler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm

merhaba bende kahve falı bakıyorum kızlar detaylı sekılde fallasmak ısteyen olursa burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…