Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.225 7.768 108 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #1 Tarot'u yeni öğreniyorum ve zamanlama konusunda tam bilgiye ulaşamıyorum. Mesela ''ne zaman terfi alırım'' sorusuna desteleri nasıl açacağız? kaç kart? Hiçbir yerde yöntemden bahsetmiyor çıkan kartlardan bahsediliyor sadece. Kartları nasıl seçiyoruz?
Tarot'u yeni öğreniyorum ve zamanlama konusunda tam bilgiye ulaşamıyorum. Mesela ''ne zaman terfi alırım'' sorusuna desteleri nasıl açacağız? kaç kart? Hiçbir yerde yöntemden bahsetmiyor çıkan kartlardan bahsediliyor sadece. Kartları nasıl seçiyoruz?
ozzzge86 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2023 757 813 33 31 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #2 şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com
şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.225 7.768 108 31 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #3 ozzzge86 .!.: şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum.
ozzzge86 .!.: şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum.
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 3.225 7.768 108 1 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sumak #4 ozzzge86 .!.: şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com Genişletmek için tıkla... Ben 3 kart açılımını kullanıyorum zaman tahmini için ve son kartı baz alıyorum, 3 kişiye tarih konusunda açılım yaptım biri 1 gün sonra çıktı :) Sizinle paylaşmak istedim belki sizde de işe yarar :)
ozzzge86 .!.: şu sayfada farklı yöntemleri anlatıyor. şahsen hepsini denedim ama bende tutan yok, belki enerji meselesidir bir de siz deneyin. Timing Techniques in Tarot - How to Predict When an Event Will Occur Find out how to use the Tarot cards to predict when something will happen. Biddy presents a number of Tarot timing techniques. www.biddytarot.com Genişletmek için tıkla... Ben 3 kart açılımını kullanıyorum zaman tahmini için ve son kartı baz alıyorum, 3 kişiye tarih konusunda açılım yaptım biri 1 gün sonra çıktı :) Sizinle paylaşmak istedim belki sizde de işe yarar :)