L lavinie Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2023 1 0 1 27 18 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lavinie #1 Merhabalar, size bi sorum olucaktı tarot baktıran ve gerçekleşen oldu mu ? Sizce tarot gerçek mi yoksa fiyasko mu düşünceleriniz neler
Merhabalar, size bi sorum olucaktı tarot baktıran ve gerçekleşen oldu mu ? Sizce tarot gerçek mi yoksa fiyasko mu düşünceleriniz neler
R raincu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2023 146 94 28 27 20 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lavinie #2 lavinie .!.: Merhabalar, size bi sorum olucaktı tarot baktıran ve gerçekleşen oldu mu ? Sizce tarot gerçek mi yoksa fiyasko mu düşünceleriniz neler Genişletmek için tıkla... Ben bu fal işlerini çok yanlış buluyorum.. sizin dusunceniz nedir bilmem ama inanca da aykırı bir durum.. bence boş seylerle vaktinizi harcamayın gunahada girmemiş olursunuz
lavinie .!.: Merhabalar, size bi sorum olucaktı tarot baktıran ve gerçekleşen oldu mu ? Sizce tarot gerçek mi yoksa fiyasko mu düşünceleriniz neler Genişletmek için tıkla... Ben bu fal işlerini çok yanlış buluyorum.. sizin dusunceniz nedir bilmem ama inanca da aykırı bir durum.. bence boş seylerle vaktinizi harcamayın gunahada girmemiş olursunuz