Tarotla ilgili sorunum

Bientot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
115
1
68
Fransa
Arkadaslar , tarot destesini yeni aldim 4 gundur aldim, her gece elimi kartlarin uzerinde bekletiyorum enerjim gecsin diye,
Kart cektigim zaman , alakasiz kartlar cikiyor, bazen alakali kartlar cikarken bile, gerceklesmiyor,
Bazen 1 niyete 3 kere kart cekiyorum , 3 defada ayni kart cikiyor
Acaba sorun bendnemi kaynaklaniyor, benimmi enerjim dusuk, 1 gunde 3-4 faldan fazla bakmamalimiyim? Diyorum ya bazen 1 niyete 3 defa karistirip kart cekiyorum 3 defada aynisi cikiyor diye, o kartlari yeni elime aldiigmda oluyor, sonra bozuluyo sanki kartlar , enerjimi dusuyo , nedne bilmiyorum
SIZ NE DUUSNUYOSUNUZ ?

Benim de çok oluyo öyle,çok bakmaktan sanırım..Ben çok sık bakıyorum,biyerden sonra saçmalamaya başlıyo kartlarım:)
Bir kartın çok kez karşımıza çıkması bizim o karta odaklanmamızdan kaynaklanıyo olabilir
Olay tamamen bizle alakalı,daha doğrusu bilinçaltımızla..

Benim kartlarım çok karamsardı, çok karanlık kartlar çıkardı şansıma. Ben de üzerimde taşımayı bıraktım. Nadiren kart açar oldum, onlar da hep başkasınaydı. O zaman daha mantıklı kartlar geliyor.

Bir de alakasız kartların bile bir anlamı vardır. İlişki kurabilecek duruma gelmeniz için pratik yapmanız ve iç sesinizi dinlemeye hazır olmanız lazım.

Back
X