- 30 Ocak 2023
- 12
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi anonimsuiste
arkadaşlar çok yeni olarak tarot bakmaya başladım pratik için bakım yapmak istiyorum ilgilenen varsa yazabilir mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla yok dememarkadaşlar çok yeni olarak tarot bakmaya başladım pratik için bakım yapmak istiyorum ilgilenen varsa yazabilir mi??
aaay bunu geç gördüm ve özel günlerdeyim ama bitince bakarım tabii kiiiAsla yok demem![]()
ne demek nasıl yapıyorumNasıl yapıyorsunuz![]()
Teşekkür ederimaaay bunu geç gördüm ve özel günlerdeyim ama bitince bakarım tabii kiii
Yanı merak ediyorum da o bakımdan sordum, bende ısterım :))ne demek nasıl yapıyorum![]()
özel günlerim bitince bakarım size deeYanı merak ediyorum da o bakımdan sordum, bende ısterım :))
Tesekkurlerözel günlerim bitince bakarım size dee
özelden mesaj atabilir misiniz ben atamıyorummTeşekkür ederim![]()
Merhaba ben baktırmak isterimarkadaşlar çok yeni olarak tarot bakmaya başladım pratik için bakım yapmak istiyorum ilgilenen varsa yazabilir mi??
Ben de bir su fali baktirmistim, kadin felaket senaryolari yazdi bana ama oyle boyle degilHayatımda bir kere Tarot baktirdim, kadın ağır saçmaladı'hayatindaki herkes çiçek gibi, problem sende' dedi beni postaladi
![]()
ben de hayır demem valla, zaten aklım karışık
![]()
Canım benarkadaşlar çok yeni olarak tarot bakmaya başladım pratik için bakım yapmak istiyorum ilgilenen varsa yazabilir mi??
ay özelden yazabilir misinizCanım ben
özelden yazabilir misinizzHayir demem sanki cok ihtiyacim var su siralar![]()
özelden yazabilir misiniizMerhaba ben baktırmak isterim