Tarotuma bakana kahve falı bakarım :)

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
kızlar merhaba tarotuma bakar mısınız rica etsem :)
bakana kahve falı da bakarım :)
umarım baakan olur

canım eskı erkek arkadaşının hayatında bır suredır bırısı var bu kız hayat dolu bırısı ve Boğa, Başak ve Oğlak burcu özellikleri taşıyan, bir kadının sembolüdür. Genellikle kumraldan esmere doğru, koyu renk gözlü hoş ve çekici bir fiziksel görünüşe sahip bu insan gibi falda gözüküyor ve ıkısı bırlıkte cıktılar.Bu sebeple sana karşı malesef duygusu kalmamış bu kısının,eğer dıretmen durumundada kendın sadece acı cekecegını gösteriyor.
Senın hayatına arkadaş grubu ıcerısınden bırısı gırecek gibi gözüküyor.Kılıçların Kralı hayatına girecek yenı ınsana ısaret edıyor budaİkizler, Terazi ve Kova burcu özellikleri taşıyan bırısını gösteriyor.

moralim çok bozuldu tüh
teşekkürler canım yüreğine sağlık seni de yordum sağol

Bu tarot falindan banada bakabilirmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bana ozelden yazmıyın ,cevapta vermeyecegım mesajlarınıza ... falıma bakanın,bakacak olanın bır tek farlına bakıyorum.Bılgınıze.

o zaman bebek harıcınde bırsey sorarsan bakabılırım.

Yok yaa bebek için çok erken daha 2 aylık evliyim ben iş hayatım kariyerim için ve maddi sıkıntıları ne zaman aşacağım bunlar için istiyorum.

nıyetım uzmek degıldı ne gorduysem onu soyledım sadece

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=723 benım fıncanım burada sende bakarmısın?

canım ilerisi günlerde hayatınla ilgili yanlış adımlar atacaksın dikkatli olmalısın. Bazı isteklerin var fakat bunlrın önünde bir takım engeller var . Çevrende çok göz var çekemeyen çok.
önümüzdeki dönem çok paralar kazanacağın dönem olacak eline yüklü miktarda para gelecek
senin üstünde çok nazar var ve bu seni bazen sıkıntıya sokuyor
dediğim gibi seni çekemeyen hane içinden olmayan 2 kişi var
birisiyle bi münakaşaya gireceksin fakat haklı taraf sen olacaksın
sağlık konusunda işse hiç bir hastalık görmüyorum güzel sağlıklı bi yaşamın var
bu kadar

tmm buldum resimleri bakıyorum şuan

http://www.kadinlarkulubu.com/showth...34106&page=723 ok bakıcam sımdı sende bana bakarsan sevınırım.

Fincan: Haneyi saran büyük bir sıkıntı atlatılmış ama yeni yeni biriken şeyler var akrabalarla ilgili sanırım iri yapılı bir adam var kendine çok dert etmiş adında v harfi var onun önünde bir çıkış yolu var fakat şuan göremiyor bunu L harfli birisinden büyük bir haberini var kalbinizin kırıldığı Y ve E harfi var bunlar bir kişide olabilir iki ayrı kişide kalbiniz ters dönmüş bu kırgınlık karşısında uzun bir yola uçakla gidilecekmiş ve vazgeçilmiş sanki..
Tabak: evinize sürekli gelen t harfli birisi var bir ayağı sizin evde bir ayağı dışarıda çıkmış biraz sıkıntı veriyor sanırım size klasik olucak ama bi hamile haberiniz var yada bu haberi aldınız size yakın birisi ve bir sıkıntısı var başı öne eğik çıkmış son olarak 2 vakte kadar oley be diyeceğiniz sevinçli bi haber alıcaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…