Tarti da ki degisimmm

tbuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
477
91
118
33
A.B.D.
Selamlarrrr,

Bugun bir merkeze gittim burada Weight Loss Center diye geciyor.Tartildim,boyum olculdu,kac kilo vermem gerektigini soylediler.
Yillik 349 dolar istendi ,bu da ay da 29 dolar gibi birsey tutuyor.Fakat gunluk 17 dolarlik menuleri de almak zorundaymissiniz bu da aylik 527 dolar gibi rakam tutuyor.Pahali geldigi icin yemekleri almadim icin tabi ki uye de olamadim malesef :(

Neyse cok yazdim hemen konuya geleyim ; Bugun tartildigim da 197 pound yani 89.350 gr kadar,ama evde tartildigim zaman 203.4 yani 92.260 gr ciktim.
Bu durum da hangisi dogru ? Tartimi degistirmeli miyim ?

Okuyan herkese cok tesekkurler...

hassas tartı kullanıyorsanız gramına kadar gösterdiği için bu değişebilir.sabah aç olarak tartıldığımda ve akşam tok olarak tartıldığımda 1 buçuk kg fark ediyor.yediğim yemeğin ağırlığına göre 2 kg oynadığını farkettim.
üzerinizdeki kıyafetlerinizi de sayarsak oynaması normal olabilir.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim bugun tartildigim da yemek yemistim ona ragmen 89 ciktim eve geldigimde ise daha fazla.ama bana kucuk gelen pantalon biraz daha az sIktigini farkettimm.belki de cok gosteren tarti da devam etmeliyim kilo kontrolume.

canim tabiiki her tarti ayni gostermiyor.ayrica kiyafet ac tok olmanda etkiliyor.burda onemli olan hep ayni tartida tartilman...
bence evindeki tartiyla tartilman yeterli.sabah ac karnina ayni kiyafetle...boylece degisimleri farkedersin....kolay gelsin...

Back
X