Tartisamiyorum!!!

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Arkadaslar hepimizin karsisina saygiyi kusanmis insanlar cikmiyor. Oyle saygisizliklar yapiyorlar ki elim ayagim titriyor. Konum kapanmasin diye fazla derine inemiyorum.Belki mantiksiz olacak derinlemesine anlatamadan ama malesef ki...

Etrafta saygi nidalari atip saygisizligin en buyugunu yaparken bi guzel demec vererek gunu sonlandiran insanlara karsi elim ayagim titriyor sinirden. Hakliyim. Hakliligim insanlarca kabul goruyor ama elim ayagim titremesi yuzumun kizarmasini engelleyemiyorum. Bu hal beni haksiz gosteriyor karsimdaki yuzsuz gevsek jelibon kivamindaki kisiye de kis kis kahkaha attiriyor. Insanlarda bu konuda hakliyken haksiz gosteriyorsun kendini diye soyleniyor bana.

Cok mutsuzum cok uzgunum. Birde bu hal karsimdaki kisiyi ise cok memnun ediyor. O tur tartismadan uzak kalsam da bir sekilde icine cekiliyorum. Cunku karsimdaki insan yumusamis cubuk kraker.

Insanlara mutlulugumu sevincimi ozlemimi butun guzel duygularimi cok iyi yansitabiliyorum. Ama bu tartisma ortaminda fiziksel olarak sakin kalamiyorum. Elim titriyor yuzum kizariyor sesim catallasiyor.
Istiyorum ki sinirlendigimde o tartismanin icine cekildigimde de guzel ifade edebileyim kendimi. Klas bi durusa sahip olayim sessizce tebessum ederek onu dinleyim fakat surda yanlisin var diyerek soze baslayayim tikir tikir anlatayim ama yok! Nasil basaririrm bunu?
Sinirli bi yapimda yok ustelik.

Arkadaslar hepimizin karsisina saygiyi kusanmis insanlar cikmiyor. Oyle saygisizliklar yapiyorlar ki elim ayagim titriyor. Konum kapanmasin diye fazla derine inemiyorum.Belki mantiksiz olacak derinlemesine anlatamadan ama malesef ki...

Etrafta saygi nidalari atip saygisizligin en buyugunu yaparken bi guzel demec vererek gunu sonlandiran insanlara karsi elim ayagim titriyor sinirden. Hakliyim. Hakliligim insanlarca kabul goruyor ama elim ayagim titremesi yuzumun kizarmasini engelleyemiyorum. Bu hal beni haksiz gosteriyor karsimdaki yuzsuz gevsek jelibon kivamindaki kisiye de kis kis kahkaha attiriyor. Insanlarda bu konuda hakliyken haksiz gosteriyorsun kendini diye soyleniyor bana.

Cok mutsuzum cok uzgunum. Birde bu hal karsimdaki kisiyi ise cok memnun ediyor. O tur tartismadan uzak kalsam da bir sekilde icine cekiliyorum. Cunku karsimdaki insan yumusamis cubuk kraker.

Insanlara mutlulugumu sevincimi ozlemimi butun guzel duygularimi cok iyi yansitabiliyorum. Ama bu tartisma ortaminda fiziksel olarak sakin kalamiyorum. Elim titriyor yuzum kizariyor sesim catallasiyor.
Istiyorum ki sinirlendigimde o tartismanin icine cekildigimde de guzel ifade edebileyim kendimi. Klas bi durusa sahip olayim sessizce tebessum ederek onu dinleyim fakat surda yanlisin var diyerek soze baslayayim tikir tikir anlatayim ama yok! Nasil basaririrm bunu?
Sinirli bi yapimda yok ustelik.
Soğuk kanlı ve umursamaz olman davranman lazım

birine kendini kötü hissettirmek istiyorsan umursama hatta alaycı bir şekilde gülüleblirsin

Kelin ilacı olsa başına sürermiş , bu ara dikkatimi bu tarz benimde ki emel çekiyor .
Ayşegülle olan tartışmalarını izle.
Emele o kadar acıyorum ki orada olsam ayşegüle saldırırım yani.
Emel mazlum , mahsun ezik durunca herkes onu koruyup kollama ihtiyacı hissediyor valla ben deniycem :KK48::KK48:
Sen de dene istersen.

Bu konularla alakalı kitaplar var kendini geliştirmen için. Bence okumalısın

Soğuk kanlı ve umursamaz olman davranman lazım

birine kendini kötü hissettirmek istiyorsan umursama hatta alaycı bir şekilde gülüleblirsin
Ah keske dediginiz gibi yapabilsem ama saygisizlik yapilan mevzu benim icinde bulundugum onay verdigim kabul gordugum bir mesele. Yani ben bursayi seviyorum mesela, surekli etrafta donen bi kotu bi bursa muhabbeti. Icine girmeyeyim diyorum boyle mimiklerle bana bursanin hakkinda ders vermeler,bilir kisi edalari... Ortamda donup duran Bursa muhabbeti. Sanki bursa kadisi. Oyle ego. Ama bi sey bildigi yok. Burda sinirleniyorum iste.
Gulup gecemiyorsunuz. Cok kotu bisey ya.

Bu konularla alakalı kitaplar var kendini geliştirmen için. Bence okumalısın
Elli tane okumuşumdur heralde elde ki malzeme önemli , daha bugün sen safsın dediler ya hep duyuyorum bunu valla sıkıldım illa size kötülük mü yapmam lazım diye geçirdim içimden insan gibi davranınca saf muamelesi görüyorsun .Olmuyor ben yapamıyorum .
Bu arada konu sahibi değilim karışıklık olmasın .

Ha bide şu var tartışılan konu hakkında bilgili olman lazım. Bi dönem siyaset bölümünde çok vardı hala varmı bilmiyorum. konuyu basit bir sekilde sundurur ha sundururlardi.

Elli tane okumuşumdur heralde elde ki malzeme önemli , daha bugün sen safsın dediler ya hep duyuyorum bunu valla sıkıldım illa size kötülük mü yapmam lazım diye geçirdim içimden insan gibi davranınca saf muamelesi görüyorsun .Olmuyor ben yapamıyorum .
Bu arada konu sahibi değilim karışıklık olmasın .
Yok konu sahibini biliyorum. Genel bir sıkıntı hepimiz yaşıyoruz dönem dönem. Ben bakıyorum saygı çerçevesinde ilerlemiyor konuşma hemen konuşmayı kesip muhattap olmamaya calışıyorum. Ki bu durum karşıdaki kişiyi daha çok eziyor

Ha bide şu var tartışılan konu hakkında bilgili olman lazım. Bi dönem siyaset bölümünde çok vardı hala varmı bilmiyorum. konuyu basit bir sekilde sundurur ha sundururlardi.
Konuya vakif olmadigim hicbir tartisma icine girmek istemem. Bilmedigime gocunmadan bilmiyorum derim.Ifade gucum genel itibariyle iyidir.Fakat karsimda dedigim gibi saygisiz umursamaz bi insan olunca...

Insanlar tartışmayı s..k yarıştırmak olarak gördüğü için pek tartışılmıyor kimse ile .
Ben benim düşüncem bu diyorum , sonra da he he deyip geçiyorum kafa rahat.

Konuya vakif olmadigim hicbir tartisma icine girmek istemem. Bilmedigime gocunmadan bilmiyorum derim.Ifade gucum genel itibariyle iyidir.Fakat karsimda dedigim gibi saygisiz umursamaz bi insan olunca...
İfade gücünde sıkıntı yoksa, sıkıntı sadece Tartışmayı bilmeyen saygısız insanlarsa en güzeli duymayacan görmeyecen muhattap olmayacan. Hak etmiyorlar çünkü saygı çerçevesinde konuşmayı onlar

Evde prova yap devamlı o an gerçekten biri sana laf atmış gibi bağır çağır sesin net çıkana kadar konuş bence başarabilirsin.

Bende senle aydir derdi yasiyorum
Su evlilik programlarini bilebbu yuzdenbizliyorim diyebilirim cinku tartisma ortami cok ve insanlar bazilari tabi , kendini oylebguzel ifafe ediyorki yuzu gozu oynamadan sesi titremeden net bi zekilde cok iaterdim oyle olmayi ben sozlu kavga aninda zivanadan cikiyorim elim ayagim titriyo kalbim yaniyo sesim titriyo ve aninda agliyorim nasil ezik bir durum ama ben aglak cevapbverenlerdenim
O anda eger icime dank ettiyse mesele damarlarim cikana kadar bagirarak konusurm aglarim ,,rezillik diz boyu anlican

Bende ayne senin gibiyim.basima agri giriyo resmen.sesim icime kaciyo..yapamiyorum..degiscegimide pek sanmiyoru..insallah sen degisirsin.cata cat kavga edenlere bayilirim :KK53: hayranim:KK56:

Hosgeldin zeholll zeholll
Bol bol kitap oku özellikle siyasi konu içerigi kitaplar
Ayna karşısında bol bol
Konusup prova yap

Back
X