Tartışılan annelik

gggooozzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
313
209
23
31
Arkadaslar dul bir cocuklu birinin annesi teyzesi tarafından sürekli anneliginin tartisilmasi konusunda ne düşünüyorsunuz.arkadasimin öyle şahit olduklarım var. Arkadaşım isyanda annesinde kalmak zorunda çocuğu 2 yasinda kreşe gidiyor bir yandan calisiyor.yani püskürtmesi için napsin üzüp duruyorlar.kiralik ev baktik ama henuz bulamadik.

Kimsenin anneliği tartışmaya açık degildir fakat aile büyüklerinin gördüğü bir ihmal veya eksiklik varsa uyarabilir açıklamanız yetersiz kalmış ne diyor ne yapıyorlar bilmiyorum ayrıca DUL nedir😡 eşi olmayan boşanmış vs vs gibi hitaplar kullanın lütfen

Kimsenin anneliği tartışmaya açık degildir fakat aile büyüklerinin gördüğü bir ihmal veya eksiklik varsa uyarabilir açıklamanız yetersiz kalmış ne diyor ne yapıyorlar bilmiyorum ayrıca DUL nedir😡 eşi olmayan boşanmış vs vs gibi hitaplar kullanın lütfen
Uzun uzadıya yazmak istemedim sizle dul tartismasina girmek istemiyorum ki zaten o kelimeyi kadinlara has bulmuyorum.
Arkadaşım annesi ile teyzesinin konusmasini duyuyor.teyzesi diyor kızın cocuguna yemek yediremedi(teyzesinin evi sicak cok)
neden senle kaliyorsa yemek yapıp bulaşık yikamiyor(hani gelip gormedi ama arkadasim calisip evin giderlerine ortak olur.isten yorgun geliyor özellikle zihin yorgunlugu)
Annesi ve onu kastederek iki tane damizlik besliyoruz iste. Bende bu cocuga bakicam diyormuş.(arkadasin annesi özellikle kendisi doyurmayinca cocuk aç diye arkadasi sucluyor)

Walla kendisi gitmis onlarin yanina. Baskasinin evinde onlari nasil puskurtecek? Ancak evini, ocagini ayirip, onlara muhtac olmazsa belki birseyler yapabilir. Onun disinda kirildigini soylesin bakalim birsey duzelecekmi

Biraz sıksın disini zaten çalışıyormuş.maddi olarak toparlansin öyle başka bı eve çıksın.simdi hemen çıkarsa bide geri dönmesi var bu işin daha kötü olur o zaman

Back
X