Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz
bakın aşağıda bana yazdığınız cevap...
birilerinin durumlarından yola çıkarak olta mı atıyorsunuz anlamıyorum ki...
kimleri bu konuya çekmeye çalışıyorsunuz ya da?
Sevgili katekate üzülerek söylüyorum sana ben asrın hatasını yaptın
Ne oluyor bu zamane kadınlarına anlamak mümkün değil
Eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitirmişşin oysa bende onlardanım yok bir farkım diye düşünüp ilerleseydin emin ol şuanda çok mutlu olurdun
Birde şu forum sorunları anlattıkça büyütür bunu unutma kendi yaşadıklarını duvara anlat taşa anlat ama insana anlatma her insanın bakış açısı şartları yaşamı düşüncesi oldukça farklı olur seni etkilelerler hayal ettiklerini olmasını istediklerini sana derler sende bunları uygular ve hüsrana uğrarsın bu aynen tv de bir dizi izlemek gibidir.Hayat asla dizilerdeki gibi değildir. Şimdi ayağa kalk ve eşinin peşine yaptığın bütün hataları anladığını ve bunları bir daha asla tekrarlamayacağını beyan eden bir pişmanlık göstergesiyle onu kendine inandır.Rahatsız olduğu tüm hataları asla tekrarlama emin ol bana şuanda kaybedeceksin ama uzun vaadede kazanacaksın.Bu forumdaki entel dantel görüşlerede aldırma seven sürünür ölür sen boş bıraktığında eğer dönmeyecekse zaten dönmeyecektir o sana belkide içinden hatalarını görse samimi olarak pişman olsa diye geçiriyordur. Bunu unutma
Eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitirmişşin oysa bende onlardanım yok bir farkım diye düşünüp ilerleseydin emin ol şuanda çok mutlu olurdun
Birde şu forum sorunları anlattıkça büyütür bunu unutma kendi yaşadıklarını duvara anlat taşa anlat ama insana anlatma her insanın bakış açısı şartları yaşamı düşüncesi oldukça farklı olur seni etkilelerler hayal ettiklerini olmasını istediklerini sana derler sende bunları uygular ve hüsrana uğrarsın bu aynen tv de bir dizi izlemek gibidir.Hayat asla dizilerdeki gibi değildir. Şimdi ayağa kalk ve eşinin peşine yaptığın bütün hataları anladığını ve bunları bir daha asla tekrarlamayacağını beyan eden bir pişmanlık göstergesiyle onu kendine inandır.Rahatsız olduğu tüm hataları asla tekrarlama emin ol bana şuanda kaybedeceksin ama uzun vaadede kazanacaksın.Bu forumdaki entel dantel görüşlerede aldırma seven sürünür ölür sen boş bıraktığında eğer dönmeyecekse zaten dönmeyecektir o sana belkide içinden hatalarını görse samimi olarak pişman olsa diye geçiriyordur. Bunu unutma
:44:İlginçmiş...
Diğer konulara verdiği cvplara baktım da konu sahibi sürekli eleştirdiği durumu,
şimdi kendisi yaşıyor.İnsanoğlu nasıl kendisiyle çelişiyor işte.
Foruma girip sorunlarını yazmak acizlik değil aksine sorununu kabullenmeyip,
çözüm arayışlarına giren insanların,olaylarda taraf olmayan 3. gözlerden objektif
fikir alma durumudur.Bence çok da anlaşılabilir bir durum.
Oysa çok yadırgamış.
Öyle ise bizim ''entel dantel''fikirlerimize de ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.
iki aydır ayrıyım diyor...
eleştirdiği zamanlar ayrıymış...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
birde burada birilerinin açtığı konulardan o kişileri tanıyıpta karşı atağa geçenler de var...
keşke herkes kendi derdini yazsa sadece ve biz önerilerimizle destek olmaya çalışsak.
umarım moderatörler en kısa zamanda buna el atarlar..
zira yönetim bu konuda çok dikkatli.
Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz
Düşünceleriniz