Tartışıp Eşinden Ayrı Yaşayıp Tekrar Deneyipte Mutlu Olan Var Mı?

myko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
132
-7
46
Denizli
Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz

hıc öle bişe yaşamadım ama kişisine göre değişir benım öle bişe olsa 2 ay ayrı kalsam bır daha ısınıp koynuna girip mutlu olamam içimde tutarım bazen hele buyuk kavgaları ayrılıkları hep endişe korku olur içimde siz mutlu olabılcegınızı düşünüyorsanız ikinizde mutlu olursunuz bırazda barısmaksa nıyet yapıcı olmak için iki tarafında adımı lazım tek tarafla yıne mutsuzluga sürünür insann

Merhaba arkadaşlar bu durumu oldukça merak ediyorum yaklaşık 2 aydır eşimden ayrı yaşıyorum. Barışma aşamasına gelinip te tekrar denendiğinde mutlu olunabiliyor mu yoksa herşey eskisi gibi kavga gürültü mü oluyor
Düşünceleriniz

canim ya cok uzuldum insan evlenirken ne hayal ediyo ne buluyo senin dedigini yasadim ben esimle evlendigimden beri surekli sorun yasadim bazen ailesi yuzunden bazen baska seylerden ama dayandim dayanmaya calistimolmadi cocumuda alip evi terkettim ve kesinlikle bosanmaya karar verdim cok buyuk bi nedenden dolayi basta pek orali olmadi gittigim gun esyalarimi toplayip gonderdi cunku blof yaptigimi zannediyodu 1bucuk ay ayri kaldik kararli oldumu anlayinca pacalari tutustu kapimda yatti diyebilirim sonunda beni ikna etti bende sartli olarak dondum evime iyikinede donmusum esim 180 derece dondu ve simdi mutluyumhuzurluyum:64:seninde hakkinda hayirlisi olsun canim

Olabilir tabi neden olmasın ama insanın evliliğine ikinci bir şansı vermesinin de özel durumları olmalı.
Mesela şiddet,aldatma gibi durumlarda ben ikinci bir şansın verilmemesi taraftarıyım.
Tabi bu benim fikrim.Ayrılık nedeninizi bilmediğim için genel konuşuyorum.
Ortada o bahsettiğim iki büyük neden harici bir durum varsa bence denenebilir.
Tabi burda iki tarafında istekli olması lazım.
Çok özel değilse ayrılık nedeninizi paylaşırsanız daha faydalı yorumlar alırsınız.

bakın aşağıda bana yazdığınız cevap...
birilerinin durumlarından yola çıkarak olta mı atıyorsunuz anlamıyorum ki...
kimleri bu konuya çekmeye çalışıyorsunuz ya da?

Sevgili katekate üzülerek söylüyorum sana ben asrın hatasını yaptın
Ne oluyor bu zamane kadınlarına anlamak mümkün değil
Eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitirmişşin oysa bende onlardanım yok bir farkım diye düşünüp ilerleseydin emin ol şuanda çok mutlu olurdun
Birde şu forum sorunları anlattıkça büyütür bunu unutma kendi yaşadıklarını duvara anlat taşa anlat ama insana anlatma her insanın bakış açısı şartları yaşamı düşüncesi oldukça farklı olur seni etkilelerler hayal ettiklerini olmasını istediklerini sana derler sende bunları uygular ve hüsrana uğrarsın bu aynen tv de bir dizi izlemek gibidir.Hayat asla dizilerdeki gibi değildir. Şimdi ayağa kalk ve eşinin peşine yaptığın bütün hataları anladığını ve bunları bir daha asla tekrarlamayacağını beyan eden bir pişmanlık göstergesiyle onu kendine inandır.Rahatsız olduğu tüm hataları asla tekrarlama emin ol bana şuanda kaybedeceksin ama uzun vaadede kazanacaksın.Bu forumdaki entel dantel görüşlerede aldırma seven sürünür ölür sen boş bıraktığında eğer dönmeyecekse zaten dönmeyecektir o sana belkide içinden hatalarını görse samimi olarak pişman olsa diye geçiriyordur. Bunu unutma

Son düzenleme:

Eşinin ailesi yüzünden evliliğini bitirmişşin oysa bende onlardanım yok bir farkım diye düşünüp ilerleseydin emin ol şuanda çok mutlu olurdun
Birde şu forum sorunları anlattıkça büyütür bunu unutma kendi yaşadıklarını duvara anlat taşa anlat ama insana anlatma her insanın bakış açısı şartları yaşamı düşüncesi oldukça farklı olur seni etkilelerler hayal ettiklerini olmasını istediklerini sana derler sende bunları uygular ve hüsrana uğrarsın bu aynen tv de bir dizi izlemek gibidir.Hayat asla dizilerdeki gibi değildir. Şimdi ayağa kalk ve eşinin peşine yaptığın bütün hataları anladığını ve bunları bir daha asla tekrarlamayacağını beyan eden bir pişmanlık göstergesiyle onu kendine inandır.Rahatsız olduğu tüm hataları asla tekrarlama emin ol bana şuanda kaybedeceksin ama uzun vaadede kazanacaksın.Bu forumdaki entel dantel görüşlerede aldırma seven sürünür ölür sen boş bıraktığında eğer dönmeyecekse zaten dönmeyecektir o sana belkide içinden hatalarını görse samimi olarak pişman olsa diye geçiriyordur. Bunu unutma

:44:İlginçmiş...
Diğer konulara verdiği cvplara baktım da konu sahibi sürekli eleştirdiği durumu,
şimdi kendisi yaşıyor.İnsanoğlu nasıl kendisiyle çelişiyor işte.
Foruma girip sorunlarını yazmak acizlik değil aksine sorununu kabullenmeyip,
çözüm arayışlarına giren insanların,olaylarda taraf olmayan 3. gözlerden objektif
fikir alma durumudur.Bence çok da anlaşılabilir bir durum.
Oysa çok yadırgamış.
Öyle ise bizim ''entel dantel''fikirlerimize de ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.

hakikaten şaşırtıcı..

arkadaşlar bu forumu gerçekten derdini paylaşmak için kullanan insanlar var.
bazıları başka şeylerin peşindeyse gerçekten çok ayıp.

Son düzenleme:
iki aydır ayrıyım diyor...
eleştirdiği zamanlar ayrıymış...

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

:44:İlginçmiş...
Diğer konulara verdiği cvplara baktım da konu sahibi sürekli eleştirdiği durumu,
şimdi kendisi yaşıyor.İnsanoğlu nasıl kendisiyle çelişiyor işte.
Foruma girip sorunlarını yazmak acizlik değil aksine sorununu kabullenmeyip,
çözüm arayışlarına giren insanların,olaylarda taraf olmayan 3. gözlerden objektif
fikir alma durumudur.Bence çok da anlaşılabilir bir durum.
Oysa çok yadırgamış.
Öyle ise bizim ''entel dantel''fikirlerimize de ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.

birde burada birilerinin açtığı konulardan o kişileri tanıyıpta karşı atağa geçenler de var...

keşke herkes kendi derdini yazsa sadece ve biz önerilerimizle destek olmaya çalışsak.

umarım moderatörler en kısa zamanda buna el atarlar..

zira yönetim bu konuda çok dikkatli.

iki aydır ayrıyım diyor...
eleştirdiği zamanlar ayrıymış...

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

birde burada birilerinin açtığı konulardan o kişileri tanıyıpta karşı atağa geçenler de var...

keşke herkes kendi derdini yazsa sadece ve biz önerilerimizle destek olmaya çalışsak.

umarım moderatörler en kısa zamanda buna el atarlar..

zira yönetim bu konuda çok dikkatli.

bende bunu anlayamıyorum, eger tanıyıp karsı atağa gecme söz konusuysa daha da kötü....
actelefonu yada bulus konus derdini...
yada mail yaz hatta mektup yaz.
ama burayı kullanma böyle olunca buraya bir sey yazasım gelmiyor...

insallah böyle degildir durum, derdimi bir burada paylaşıyorum....

Daha geçen bunun bi örneğini yaşamıştık..bi hanım uslüptan bahsedip duruyodu
Sonra Editör onun başka bi konuda yaptığı yorumu gösterdi herkes şok olmuştu

Buda ona benzedi sanırım..

konuya geri dönecek olursak...

benim görümcem de esiyle 6 ay ayri yasamis sonra yine barismislar ve su anda cok mutlular.
en azindan öyle söylüyordu, hatta tüp bebege basladilar.

myko gelipte bu konuya açıklık getirse çok iyi olacak.
insan ayrılığı yaşadığı günlerde bazen dengesiz tavırlar sergileyebiliyor.
umarım öyle bir şeydir.
myko durumunu anlatırsa detaylıca yardımcı olmaya çalışırız.

ben canlı örnek..ayrıldım bazı kötü huylarından yalvar yakar sözler verdi tamam döndüm amenna..gerçekten o kötü huylarını bırakmıştı ama şimdi yeni kötü huylar edindi..değişti yani kötü alışkanlıkları değişti yenileriyle..kimseye tavsiye etmem....kurtulanlar arkasına bile bakmasın

Düşünceleriniz

öyle birşey yasamadım ayrılırken saygıyı yitirmedinzse biraz ayrı kalmak kafanızı toplamanız için iyi gelebılır hatta sonrası dahada güzel yasanabılr ve umarım öyle olur

Düşünceleriniz

6 yıllık evliyiz bizde eşimle evlendiğimiz ilk günden beri tartışırdık.çocuk olduktan sonra had safhaya yükseldi.10 gün iyiysek 20 gün küs olurduk.tartışmalarımız küçük şeylerden başlardı sonra barışamayıp sürekli birbirimize surat yaptığımızdan durum çok büyürdü.geçen yaz yine küçük bir şeyden tartışma büyüdü eşim evi terketmel istedi(daha önce 1hafta yine gitmiş geri dönmüştü) bende kızımı alıp kızkardeşimin yanına taile gittim 1 ay kaldım döndüğümde eşyarını alıp evi terketmişti.evlilk terapistine gittik işi çözümledik.şimdi artık birbirimizi kaybetmenin acısını yaşadık ayrılmanın kolay olmadığını gördük.tartışma yaşasakta uzatmıyoruz eşimde bende daha sakiniz şimdi çok daha mutluyuz.

Arkadaşlar kusura bakmayın eleştirilere genel olarak cevap vereyim
Ben aslında bende gördüğüm bazı yanlışları başkalarıda yaşamasın diye eleştirildiğim yoruları yazdım bir nevi gerçek hayatta yapamadığımı netteki cesaretle yaptım
Ama şu sözümün arkasındayım etkilendiğim bir çok fikirden ve değişik görüşlerden bu hale düştüğümüzü sanıyorum
hani o eski kadınlardan olsaydım acaba bu duruma gelir miydim diye iç muhasebe yapma
Farkındaysanız sorunlarımdan hiç bahsetmedim
yalnızca şunu söyleyeyim kesinlikle aldatma yok
Şiddet var zaten şiddetten sonra bir dahada eve dönmedi eşim, şiddeti iki tokat olmuştu aslında oda yoktu ben üzerine gidiyordum o da beni yatağın üzerine atıyordu git başımdan diye belkide kendini frenliyordu Bir konuda inatlaşmamız neticesinde oldu ve aynen şunları dedi şiddet mi görmek istemiyorsun al sana şiddet deyip iki tokat attı ağlama yetti artık deyip beni hırpaladı ben de kendisininden hem davacı hem de şikayetçi oldum o da benden şikayetçi oldu
ardında bir daha da eve geri gelmedi
Gelmeyi de düşünmüyor hem bana olan güvenini yitirdiğini hem de bu duruma düşmenin ona çok zor geldiğini söylüyor
Bilemiyorum karmakarışığım kusura bakmayın

Yorum yapacaktım içimden kaçtı...

Farkındamısınız bilmem ama ''bir derdim var '' bölümünde

eski ciddiyet yok,her gün yeni bir saçmalıkla karşılaşıyoruz.

İnsan neye kime inanacağına şaşırıyor...

Her derde inanmamaya başladım artık.

Back
X