eşim hem iyi hem de çok kötü bir insan. bazen beni benden çok düşünür ama yanlış bir şey yaptığımda da düşman kesilir. abuk sabuk şeyleri kafasında büyütür tartışma konusu eder.şunu neden dedin şuraya niye baktın bunla neden konuştun diye. ufak şeylerden fırtına koparır. misal bir arkadaşımla konuşmama tanık olur.sonra başlar onu neden dedin bunu ne hakla sana söyledi.çok yüz veriyosun insanlara.bu hakkı nereden buluyorlar....açıklamam tatmin etmezse azarlar hatta hakaret eder.beni sinirlendirmedikçe rahat etmez.sonra başlarız laf saymaya birbirimize.sonra tartaklamalar.oda değiştiririm yanıma gelir laflarla tahrik eder. git derim gitmez.sus derim susmaz. ben gideyim derim evden çıkmama mani olur.telefonumu çantamı saklar.sinir krizi geçiririm. hasta olduğumu söyler. sık sık da onu rezil ettiğimi ve cinnet geçireceğini söyler.
arkadaşlar eşim neden bir anda ufak şeylerden canavara dönüşüyor anlamıyorum.boşanmaya da çok yanaşmıyor. doktora gitmeye de .zaten çok önyargılı.her şeyde herkeste bir kötü özellik bulur ve uzak durur.dışarıya çok kapalı.
arkadaşlar kızdığında bana düşman gibi davranmasına çok üzülüyorum.sizce bir eş neden böyle yapar?
ve ben ne yapmalıyım?
arkadaşlar eşim neden bir anda ufak şeylerden canavara dönüşüyor anlamıyorum.boşanmaya da çok yanaşmıyor. doktora gitmeye de .zaten çok önyargılı.her şeyde herkeste bir kötü özellik bulur ve uzak durur.dışarıya çok kapalı.
arkadaşlar kızdığında bana düşman gibi davranmasına çok üzülüyorum.sizce bir eş neden böyle yapar?
ve ben ne yapmalıyım?