Tartışmalarda ağlayan erkek

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/

Tam olabilir duygusaldır diyecektim ki, notu okuyana kadar. Niye fotosunu çekip atmış resmen duygu sömürüsü yapmış, hiç inandırıcı değil, gülesim geldi okuyunca:)

Bir de daha 2 haftalık ilişkide ağlama noktasına varana dek tartışmak normal gelmedi bana.

Kadınların en güçlü silahı göz yaşlarıdır derlerdi, siz de tersi olmuş..:KK53:

Ayyy bilemedim yani kadın olarak ben bile ilişkilerimde güçsüz görünmemek için göz yaşımı içime akıtan biriyim. Tamam ağlanacak şey olur beraber ağlarız da, 2 haftalık ilişki için olur olmaz ağlamak da cidden itici. Hele ben erkeğin olur olmaz ağlayanını hiç çekemezdim, bunu romantik bulanlar olabilir ama bence değil, aklınca seni sömürüyor olabilir.

belki de sinirleri bozuktur. ben de tartıştıktan sonra hırsımdan çok ağladığımı bilirim. benim eşim de daha sevgili iken bir kaç tartışmada kendini ifade edemediğini düşündüğünde hırsından ağladığını hatırlıyorum.
ama notu okuyunca biraz duygu sömürüsü hakkaten top yapmış gördüm abiyi..

Bu konuda siyah yada beyazim.
Ya bi numara var onda gunahini almak.istemem
Ya da.gercekten kiymeti bilinecek naif ve seffaf biri.
Bunun ayrimini yapabilirsiniz aslinda sık diyalogla.
Biz aliskin degiliz erkeklerin aglamasina
Ki ben aglayan erkek gorunce icim aciyor yani etkileniyorum.

Duygularını belli ediyor, ketum değil ne güzel. Ben sulu gözüm ama duygusal bi anımda ağlayınca belli etmiyorum. Eşim öyle değildir, duygularını ifade eder, çocuğumuzu severken, konuşurken de öyledir. Benim de çok hoşuma gider. Bense tam bi odunum duygularını söyleme konusunda. Geçen gün de bir tartışma anında eşimin ağladığını gördüm ilk defa üzüldüm.

Türk erkeği ağlamaz, kara fırındır zart zurt olaylarını boşver. Trendimiz şimdi bu. Duygularını ifade eden, ağlayarak da olsa gösterebilen erkek candır. Önemli olan sana olan tavrı, yaklaşımı. İçine sindiyse devam. Ben öyle biriyle yapamam diyorsan o da senin bileceğin iş.

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
senin yanında da ağlıyor mu peki?
açıkcası herşeye ağlıyor olması beni soğuturdu.
ağlanacak mesele var ağlanmayacak mesele var.
bu kadar zayıf ve güçsüz olması beni olumsuz etkilerdi.
ayrıca çok ağladım diye foto atması da çok yersiz.
tartışmışmıydınız neyin fotosu bu?

Böyle tiplerden birtanesı banada denk gelmişti ayrılırken dahada zor oluyor.Ek(aglamaları, intihar etmeleri fılan bıtmez ) Başımdan zor attım ona göre. Hiç sevımlı bır yanı yok bunun, kesinlikle çekilmez bunların ki duygusallık veya sevgı degıl eziklik, duyvu sömürüsü karakterlerı böyle

senin yanında da ağlıyor mu peki?
açıkcası herşeye ağlıyor olması beni soğuturdu.
ağlanacak mesele var ağlanmayacak mesele var.
bu kadar zayıf ve güçsüz olması beni olumsuz etkilerdi.
ayrıca çok ağladım diye foto atması da çok yersiz.
tartışmışmıydınız neyin fotosu bu?

yanımda ağlamadı hiç. yanımdaki tavrı daha çok susup ilgilenmemek şeklinde oluyo tartıştığımızda.
tartıştıktan sonra oluyo bu ağlamalar. tartışmalar da şiddetli. ben sert konuşuyorum. hakaret değil ama aşırı duygusuz ve sert oluyorum bi anda.

Prim vermeyin sana uygun bulmadım resim atmak falan ne yaa, bu tipler bir de takıntılı olur 2 haftada böyleyse 2 ayda ne olacak, ayrılıyorum desen intihara falan kalkışır
zaten ayrılalım dediğim için oluyor.

şu kafadayım. bu kadar tartışıyosak birbirimizi yormayalım bitsin. o da daha yeni tanıyoruz birbirimizi alışana kadar yoruluruz, devam edelim.

böyle söyleyince de mantıklı geliyo ama.

farklı şehirdeydik.

bu adam ağ-lı-yor.

Eşimdir :) sevgiliyken ve nişanlıyken hatta ilk evlilik yıllarımızda da öyleydi. Başka birine şans ver. Koşarak uzaklaş.

Seni etkilemeye çalışıyor olabilir bak ben kocaman adamım senin için ağlıyom anlamında.
Hani erkek de olsa insan kendini tutamaz ağlayabilir buna ben de takılmam. 'Ama bak nasıl da ağladım' diye fotoğraf da atılmaz yani.
Benim evvel zaman içinde bir erkek arkadaşım vardı bununla bi film izlemiştik adamın biri terkettiği sevgilisi için ağlıyordu ve çok etkileyici bir sahneydi. Aylar sonra bi ayrılmıştık bununla hemen o sahneyi hatırlamış işte o adam gibi ağladım demişti. Hatırlıyorum da kusasım gelmişti ben etkilenirmiyim böyle şeylerden teeeey tey. Hani ağladığını görsem belki etkilenirdim de ağladım deyince çok iğrenç oluyor ya koskoca adam ağlamakla övünüyor.

farklı şehirdeydik.

bu adam ağ-lı-yor.

off resim atması çok kötü olur ,eşimde çok sinirlendiğinde yada sinirini alamadığında ağlar ama ,sizde ki başka bi boyut

Back
X