Evet telefonda tartışırken iletişim kurmak oldukça zor yan yana olsak şu an halletmiş olabilirdik haklısınızKirginliklar konusulmali ustu kapanirsa bir yerde tekrar patlak verir. Birbirinizi kirdiginiz konulari konusup karsilikli ozur dileyin tekrarlamayin. Ayri evlerde daha zor oluyor ayni eve girince hemen konusulup hallediliyor kuslukler bence
Gerginsek konuyu uzatmıyoruz sakin kafa ile bir süre sonra konuşuyoruz. Adım atmalık bir durum da yok iki taraf da biraz ödün verecek evlilik yolunda giden bir ilişkide daha başta "sen ben" davası olursa işin içinden ileride hiç çıkılmaz.Bazen iki tarafta tartışmanın hararetiyle cümlelerini çok seçemeyebiliyor ya da partnerimize kızgın olduğumuz için söylediklerini farklı düşünebiliyoruz. Dün nişanlımla tam da böyle bir tartışma yaşadık ki çok tartışan bi çift değiliz genelde orta yolu benden daha iyi bulan taraf da nişanlım olur. Ama bu tartışmada bana sorarsanız ben ona sorarsanız o haklı. Buna rağmen aslında küs yatmamıza rağmen sabah güzel bi günaydın mesajı yazdım karşılığında dün beni çok kırdın işlerim bitsin konuşuruz diye bir cevap aldım. İnanın benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli yani konuştuğumuzda nasıl orta yol bulabilirim?
Sorun tamamen çözülmeli. Orta yolu bulmak için duygular bastırılmamali. Bu diretmek anlamında değil örneğin x davranıştan hoslanmiyorsan nedenleri ve sonuçlarını detaylıca konuşup hoşlanmadığınız konusunda net olmalısınız. Uzamasin diye halı altına süpürunce ilk esintide ortaya saciliyor.Bazen iki tarafta tartışmanın hararetiyle cümlelerini çok seçemeyebiliyor ya da partnerimize kızgın olduğumuz için söylediklerini farklı düşünebiliyoruz. Dün nişanlımla tam da böyle bir tartışma yaşadık ki çok tartışan bi çift değiliz genelde orta yolu benden daha iyi bulan taraf da nişanlım olur. Ama bu tartışmada bana sorarsanız ben ona sorarsanız o haklı. Buna rağmen aslında küs yatmamıza rağmen sabah güzel bi günaydın mesajı yazdım karşılığında dün beni çok kırdın işlerim bitsin konuşuruz diye bir cevap aldım. İnanın benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli yani konuştuğumuzda nasıl orta yol bulabilirim?
Bazen iki tarafta tartışmanın hararetiyle cümlelerini çok seçemeyebiliyor ya da partnerimize kızgın olduğumuz için söylediklerini farklı düşünebiliyoruz. Dün nişanlımla tam da böyle bir tartışma yaşadık ki çok tartışan bi çift değiliz genelde orta yolu benden daha iyi bulan taraf da nişanlım olur. Ama bu tartışmada bana sorarsanız ben ona sorarsanız o haklı. Buna rağmen aslında küs yatmamıza rağmen sabah güzel bi günaydın mesajı yazdım karşılığında dün beni çok kırdın işlerim bitsin konuşuruz diye bir cevap aldım. İnanın benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli yani konuştuğumuzda nasıl orta yol bulabilirim?
İşte bakın bu büyük bir hata.benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum
Ben şahsen sorunun direkt ne olduğunu ve neden çıktığını kafamda tartıyorum. Diğerisi gün ikimizde sakin olduğumuz zaman konuşuyoruz. Neden kırıldığımızı vs. Daha düzgün ve sakin bir iletişim oluyor ve genelde çözüyoruz. Karşı tarafla empati yapmaya başladığınız zaman her şey daha kolay oluyor.Bazen iki tarafta tartışmanın hararetiyle cümlelerini çok seçemeyebiliyor ya da partnerimize kızgın olduğumuz için söylediklerini farklı düşünebiliyoruz. Dün nişanlımla tam da böyle bir tartışma yaşadık ki çok tartışan bi çift değiliz genelde orta yolu benden daha iyi bulan taraf da nişanlım olur. Ama bu tartışmada bana sorarsanız ben ona sorarsanız o haklı. Buna rağmen aslında küs yatmamıza rağmen sabah güzel bi günaydın mesajı yazdım karşılığında dün beni çok kırdın işlerim bitsin konuşuruz diye bir cevap aldım. İnanın benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli yani konuştuğumuzda nasıl orta yol bulabilirim?
Evliliğimizin onuncu senesinden sesleniyorum. Ozellikle esimin evde olmadigi gunler ayaklarimi uzatip yatip dinleniyorum cilt bakimlarimi yapiyorum alışverişlere gidiyorum inanilmaz mutlu zamanlar geciriyorum. Kendisi gorevden geldigi zamanda da birlikte guzel bie yemek yedikten sonra aklima bilerek yapmadigim ev islerim geliyor. O varken hemen arka odalara gidip guzelce utu yemek silme supurme hatta dolap ici duzenlemelerime gieiyoeum aksam yataga kadar. Ne kadar az gorsem o kadar kâr diye dusunup evliligin omrunu boyle uzattim. O yuzden eve asla gec kalmaz. Disarda takilmaz. Arkadaslarinada ben evimi cok seviyorum yaa diyor saf safBazen iki tarafta tartışmanın hararetiyle cümlelerini çok seçemeyebiliyor ya da partnerimize kızgın olduğumuz için söylediklerini farklı düşünebiliyoruz. Dün nişanlımla tam da böyle bir tartışma yaşadık ki çok tartışan bi çift değiliz genelde orta yolu benden daha iyi bulan taraf da nişanlım olur. Ama bu tartışmada bana sorarsanız ben ona sorarsanız o haklı. Buna rağmen aslında küs yatmamıza rağmen sabah güzel bi günaydın mesajı yazdım karşılığında dün beni çok kırdın işlerim bitsin konuşuruz diye bir cevap aldım. İnanın benim de kırıldığım şeyler var ama ben uzatıp tat kaçırmak istemiyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli yani konuştuğumuzda nasıl orta yol bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?