Tartışmamızdan sonra tekrar barıştık,ama hala eskisi gibi değil yani ilk başlarda seni seviyorumsuz mesaj olmazdı sürekli canım sevgilim seni çok seviyorum bitanem vb.gibi cümleler kurardı şimdi takmıyor gibi yani aslında basitleşti gibi ilişki...Sabah günaydın mesajı öğlen zaten işinden dolayı görüşemiyoruz 6 da geliyor işinden dolayı çok yorgunum falan diyor sonra naber hayatım diyor,iyi senden hayatım diyorum iyi bitti bu kadar sonra mesajlaşırken uyuyup kalıyor bazen hayatım,aşkım falanda demiyor canı isterse sürekli canım sıkılıyor diyor tekrar sabah mesaj günaydın hayatım geç kalıyorum görüşürüz kendine iyi bak yazıyor akşam tekrar aynı şeyler oluyor...Nerede yanlış yapıyorum acaba :) yoksa çok mu paranoyağım ? cumartsi ya da pazar günü izinli olabilir diye düşünüyorum buluşmaktan hiç bahsetmiyor neden canın sıkkın diyorum hayattan sıkıldım diyor kendini neden bu kadar çıkmazlara sokuyorsn diyorum belkide bitek nazımı sen çekiyorsun diye diyor artık kafayı yedim sanırım ya da bilmiyorum ne olacak bu şekilde yoksa normal bir durum mu ???