Tartışmamızdan sonra tekrar barıştık,ama hala eskisi gibi değil

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
Tartışmamızdan sonra tekrar barıştık,ama hala eskisi gibi değil yani ilk başlarda seni seviyorumsuz mesaj olmazdı sürekli canım sevgilim seni çok seviyorum bitanem vb.gibi cümleler kurardı şimdi takmıyor gibi yani aslında basitleşti gibi ilişki...Sabah günaydın mesajı öğlen zaten işinden dolayı görüşemiyoruz 6 da geliyor işinden dolayı çok yorgunum falan diyor sonra naber hayatım diyor,iyi senden hayatım diyorum iyi bitti bu kadar sonra mesajlaşırken uyuyup kalıyor bazen hayatım,aşkım falanda demiyor canı isterse sürekli canım sıkılıyor diyor tekrar sabah mesaj günaydın hayatım geç kalıyorum görüşürüz kendine iyi bak yazıyor akşam tekrar aynı şeyler oluyor...Nerede yanlış yapıyorum acaba :) yoksa çok mu paranoyağım ? cumartsi ya da pazar günü izinli olabilir diye düşünüyorum buluşmaktan hiç bahsetmiyor neden canın sıkkın diyorum hayattan sıkıldım diyor kendini neden bu kadar çıkmazlara sokuyorsn diyorum belkide bitek nazımı sen çekiyorsun diye diyor artık kafayı yedim sanırım ya da bilmiyorum ne olacak bu şekilde yoksa normal bir durum mu ???

ben senin yerinde olsam bir süre kendi haline bırakır hiç de üstüne düşmezdim...

ama bir anda bıçak gibi kesme. bir süre umursama, sen de nefes almış olursun...

kırılmış naz yapıyor. güya barıştı ama senden hıncını almak istiyor bence.
diğer bir ihtimal de seni artık sevmiyor canım sıkıldı derken aslında senden sıkıldım demeye getiriyor lafı.

kırılmış naz yapıyor. güya barıştı ama senden hıncını almak istiyor bence.
diğer bir ihtimal de seni artık sevmiyor canım sıkıldı derken aslında senden sıkıldım demeye getiriyor lafı.

ama sevmiyor olsaydı 3 kez ayrılma noktasına gelmiştik fakat bu durumu hiç istemediğini ve bbeni sevdiğini söyledi...Genel olarak sıkılmş herşeyden ama benimle ilgisi yokmuşanlam veremiyorum...

ama sevmiyor olsaydı 3 kez ayrılma noktasına gelmiştik fakat bu durumu hiç istemediğini ve bbeni sevdiğini söyledi...Genel olarak sıkılmş herşeyden ama benimle ilgisi yokmuşanlam veremiyorum...

canım bazen benim erkek arkdasım sıkıldım herşeyden hayattan der ve banada biraz soğuk davranır bende buna anlam veremyorum ama 1 2 güne düzelir tekrar..bnden mi sıkıldın derim hayır herşeyden der anlamıyorum ama bazen olabiliyor öle..skma sen canını biraz rahat bırak bnce..

canım bazen benim erkek arkdasım sıkıldım herşeyden hayattan der ve banada biraz soğuk davranır bende buna anlam veremyorum ama 1 2 güne düzelir tekrar..bnden mi sıkıldın derim hayır herşeyden der anlamıyorum ama bazen olabiliyor öle..skma sen canını biraz rahat bırak bnce..

gerçekten mi az da olsa içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim canım... inşallah bir an önce düzelir bu durum, canımı çok sıkıyor çünkü bir kere görüşebilsek çok iyi olacak diye düşünüyorum :)))

gerçekten mi az da olsa içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim canım... inşallah bir an önce düzelir bu durum, canımı çok sıkıyor çünkü bir kere görüşebilsek çok iyi olacak diye düşünüyorum :)))

rica ederim canım..inş tatlım haklısın gerçkten can sıkıcı bi durum..aklısın yanyana olunca herşey daha farklı olur bncede..sen üstüne gitme bişylere sıkılmstır anlatamıydur bunalmıstır o yzdendir belki...

rica ederim canım..inş tatlım haklısın gerçkten can sıkıcı bi durum..aklısın yanyana olunca herşey daha farklı olur bncede..sen üstüne gitme bişylere sıkılmstır anlatamıydur bunalmıstır o yzdendir belki...

evet kesin öyle bir durum var Allah tan hayırlısını diliyorum artık ama bunaldım iyice kendimi üzüyorum sıkıntı oluyor maalesef ama gitmicem üstüne :)

evet kesin öyle bir durum var Allah tan hayırlısını diliyorum artık ama bunaldım iyice kendimi üzüyorum sıkıntı oluyor maalesef ama gitmicem üstüne :)

hayırlısı olsun tatlım..inş en yakın zmanda dzlir sende mutlu olrsun..elinde olmuyor insanın kendini üzüyor ama sabret biraz tatlım herşey zamanla daha ii olur :) :16:

hayırlısı olsun tatlım..inş en yakın zmanda dzlir sende mutlu olrsun..elinde olmuyor insanın kendini üzüyor ama sabret biraz tatlım herşey zamanla daha ii olur :) :16:

inşallah şu mübarek gün dua ediyorum sadece :) çünkü ben gerçekten seviyorum yani herşeyide yaparım

Aynı şeyleri bi kaç ay öncesine kadar bende yaşadığım için sana rahatlıkla biraz oluruna bırak diyorum.Erkeklerin ya maddi sıkıntıları oluyo ya ailede can sıkıcı bişeyleri oluyo yada işle ilgili bi problemleri oluyo bunun sonucunda olay en çok ilişkilerine yani kızlara yansıyo.Eminimki erkek arkadaşın senin gibi bu durumun farkında değildir hatta ona söylesen saçmalama bile diyebilir.Ama gerçek ortada onlar bizim gibi bu işleri düşünmüyolar.Kendi içlerinde yaşıyolar, çoğu zamanda bu sıkıntıları bizde paronaya yapmamıza neden oluyo.Bence kendinde biraz rahatla düşünme zaten iyi bi ilişkiniz varsa kısa zamanda yoluna gircektir.:)

erkek daima sevgisi aski icin herseyi yapmali su bosananlari oku hep fedakardeim diyorlar,, bence seni gercekten sevmiyor

sevgilimle tartştp ayrılma noktasından sonra birbirmze cok kırgın olsakta
bugün süpriz yapıp evine gittim ve konuşup anlaştık aramız çok iyiydii ilk günkü gibiydi aynı güldük eğlendik vs vs sonra eve geldim ve telefonda konuşurken falan yanımda olduğu gibi sıcak ve samimi gelmiyor neden ki acaba _? bide mesajlaşmayı çokta seven birisi değildir kendisi...

canım benm 3 yıllık ilşkim var bizde zaman zaman kavga ederiz ayrılma noktalarına da geldiğimiz çok olmuştur. ama ilşkimiz aşkımız mükemmel. yani her ilşkide inişler çıkışlar vardır. tabiki kavgalar etceksiniz kim güllük gülistanlık yaşayabilirki iki kişilk hayatı. bunlar dönemsel şeyler arada alışmışlığında sorunu oluyo. belki biraz bunalmıştır. belki ilşki biraz alışmışlığın verdiği şeyle durulmuştur. zamana ihtiyacınız var seviyosanız herşey düzelcektir:16:

Back
X