aynı konudan 3 kere açmışsınız ??
yorgun olduğu için uyuyakalıyordur..siz şu an çalışmıyorsunuz sanırım..öğrencilik vs var mı ? yanlış anlamayın,kızmayın ama siz eğer bütün gün net başındaysanız sürekli ondan haber bekliyorsanız bu yanlış..biraz daha esnek olmalısınız... yüzyüze de görüşüyorsunuz kendisi ile değil mi ? yani sadece face den ve telden değildir sanırım ..
Hayir canim simdi o Turkiyede bense Azerbaycanda 1 ay oldu artik(Evet ben calismiyorum..amma surekli ben intern bakmasam ki bir sey yazmis onun haber edeceyi yok yani ki ben yazdim ben intern diye ondan surekli bakiyorum yazmismi yazmamismi diye
Hımm hatırladım canım seni..Kastamonu luydu arkadaşın...Sabret azcık..O birşeyler yazıncaya dek yazma..Çok ta üstüne düşmemeye çalış...Kendisi düşünüp farketsin,sana ulaşmaya çalışsın... Eğer hala aynı durum devam ederse sende ona göre bir şeyler düşünürsün ilişkiniz hakkında artık...
Okurken başım ağrıdı bu nasıl bir türkçe dedim kendi kendime ama azeriymişsinBence erkek arkadaşının üzerine bukadar gitmemelisin.. Bak çalışıyorum yoruluyorum nerde uyuyacağımı bilemiyorum demiş.. Biraz sakinleş kendi haline bırak herşey düzelicektir emin ol..
:) yaşını merak ettim canm:)
ben kastamonu luyum:)
çok yoruluyordur dediklerinde haklı:) sen çok çocukça davranmışsın:)
bu şekilde davranmamaya çalış çok naz aşık usandırırmış:)
hem yine de erkek arkadaşın kendince senden özür dilemiş bile..
bu aşamadan sonra aramayın o arasın onu bekleyin..siz aramayın bence:) nazlanan taraf olun madem:) böyle iki gün beklemişsiniz:)
canım dediğim gibi üzerine fazla düşmemeye çalış..sabret azcık...onun düşünüp sana ulaşmaya çalışması lazım.. değilse hem kendini hem de ilişkinizi yıpratırsın...sakin olmaya çalış..fevri davranırsan üzülürsün..öfkeyle kalkan zararla oturur derler...
Kizlar konusduk dun amma artik kafasi karismis ya(((((((dedi ki,ne yapsam ne etsem sana layik olamiyorum seni uzuyorum onun icin devam etdirmek artik istemiyor .Istemediyini direk soylemedi amma dedikleriyle bunu anlatdi((((((KIZLARRRRRRR BEN SIMDI NE DEYIM ONA?NE SOYLEYIM KI FIKRINDEN DONSUN O YAALNIS DUSUNUYO YA((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?