Tartıştık,arasam mı aramasam mı kararsızım..

Hatira88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
61
0
36
Azerbaycan
KIZLAR bana yardimci olun fikir soyleyin.Ben erkek arkadasimla tartisdim.Sanki beni ihmal ediyor gibime geliyirdu.Kendisi koyde kaliyor ve isleri baslamis sarimsak toplamasi iscilerin basinda duruyo falan filan isde.Arada yaziyordu facede ben de cevab verirdim daha sonraki cevabi gecikdiriyordu ve aksamda eve gelince konusdugumuz yerde bi bakmisim yazmiyo ve uykuya gitmis bu 2 gun arka arkaya tekrarlandi .Benimse boyle bir sey hic hosuma gitmiyo kendime karsi sayqisizlik bilirim ,kendiside bunu bile bile ki benim hic boyle seyden hosum gitmez kizarim tekrarlanmasi beni deli etdi VE onunla tartisdim.daha sonra duramdim kendim yazdim ,O gun yazdigim gunun aksami ayni sey tekrarlandi cep aradim uyatdim oyle cvb yazdi ve yazdiki bak yine uyumus kalmisim BU SOZE CILDIRDIMMMMMM!!!!VE O hirsla ona senden nefret ediyorum yazdim o
da bana yazdi ki neden nifret ediyorsun nifret edecek ne yapdim ben saat 5 de duruyorum is gun eve gelincede orda burda uyuya kaliyorum bunu neden kenide karsi sayqisizlik gibi dusunuyorsun diye ....Aradi beni evi cepi amma ben acmadim.Sonra ben onu engellediyim icin FAcede kendi kendie yazdi msj ki ben girersem onun hesabina okuyum ,Daha sonra bende grdim onun hesabina ve yazdim ki senin hesabina 1 soz yazmak icin girdim ben sana yazmisdim ya senden nefert ediyordum diye affet ben oyle yazmak istemiyordum sadece o anki kizginligimla olan bir seydi o .bUnunu yazmak istedim cunki sirtimda bir yuk varmis gibi hiss etdim yazmasaydim rahat olmazdim ve sag ol yazdim.O da bana """"basqa bir sey yazsanda affetmek ve ya affetmememk konusu olamaz cunki affedilecek ya da affedilmeyecek birşey değil ... Senin neden söylediyini ne halda söylediğini bilmiyormuyum ben.sanki.asıl asabini bozduğum için, kizdirdigim üzdüğüm için sen affet.. Senin kalbini , temizliğini neyi neden dusunduyunu bilirim ben hatun..Narahat olma dediğine göre.. Hiç bir yük vermesin sana dediğin hiçbirşey . Bana diyorsun zaten ne diyorsan fistik . ..
Belkede anlamıyor, anlatamıyorum . Bu şekildede seni uzuyorum asıl sen beni bagisla canım, asıl sen beni (""""""""""DIYE yazdi ve ve okunmadik etdiki bende onun hesabina girisem okuyum amma 2 gun gecdi ben o msj okudum amma yeniden okunmadik olarak yapdim ki sanki hic girmemisim ve okumamisim diye.erkek arkadaim ise bu 2 3 gunde beni hic aramdi bile.simdi benmi onu arayim yoksa bekleyimmi kendisi arasin ????Sanki ona laim diyilim gibime geliyo ona gorede keni kendimie bekle lazim olursa o seni arayacak diye daha sonrada belki arayim ben diye offffffff kafam karisik yardimci olun kizlar

yorgun olduğu için uyuyakalıyordur..siz şu an çalışmıyorsunuz sanırım..öğrencilik vs var mı ? yanlış anlamayın,kızmayın ama siz eğer bütün gün net başındaysanız sürekli ondan haber bekliyorsanız bu yanlış..biraz daha esnek olmalısınız... yüzyüze de görüşüyorsunuz kendisi ile değil mi ? yani sadece face den ve telden değildir sanırım ..

Hayir canim simdi o Turkiyede bense Azerbaycanda 1 ay oldu artik(Evet ben calismiyorum..amma surekli ben intern bakmasam ki bir sey yazmis onun haber edeceyi yok yani ki ben yazdim ben intern diye ondan surekli bakiyorum yazmismi yazmamismi diye

Hayir canim simdi o Turkiyede bense Azerbaycanda 1 ay oldu artik(Evet ben calismiyorum..amma surekli ben intern bakmasam ki bir sey yazmis onun haber edeceyi yok yani ki ben yazdim ben intern diye ondan surekli bakiyorum yazmismi yazmamismi diye

Hımm hatırladım canım seni..Kastamonu luydu arkadaşın...Sabret azcık..O birşeyler yazıncaya dek yazma..Çok ta üstüne düşmemeye çalış...Kendisi düşünüp farketsin,sana ulaşmaya çalışsın... Eğer hala aynı durum devam ederse sende ona göre bir şeyler düşünürsün ilişkiniz hakkında artık...

Evet dogru hatirladin kardesim kastamonlu.Ben 4 -5 gune koyumuze gidicem eger yazmasa o zmaan bende yazmamis haber etmemis gidim o zmaan dimi((zaten kendisi isterse arayacak amma dusunuyorumda daha sonra belki soyleyecek ki ben senin hirsin yatissin diye bir sey yapmadim cunki o bilir ben o dakka her seyi kapatirim engellerim sonrada bunu behane etmesin ..amma yazmasma daha dogru gibi bence yazsam o rahat olucak boylede olmaliydi diye

canım dediğim gibi üzerine fazla düşmemeye çalış..sabret azcık...onun düşünüp sana ulaşmaya çalışması lazım.. değilse hem kendini hem de ilişkinizi yıpratırsın...sakin olmaya çalış..fevri davranırsan üzülürsün..öfkeyle kalkan zararla oturur derler...

Okurken başım ağrıdı bu nasıl bir türkçe dedim kendi kendime ama azeriymişsin Bence erkek arkadaşının üzerine bukadar gitmemelisin.. Bak çalışıyorum yoruluyorum nerde uyuyacağımı bilemiyorum demiş.. Biraz sakinleş kendi haline bırak herşey düzelicektir emin ol..

:) yaşını merak ettim canm:)
ben kastamonu luyum:)
çok yoruluyordur dediklerinde haklı:) sen çok çocukça davranmışsın:)
bu şekilde davranmamaya çalış çok naz aşık usandırırmış:)
hem yine de erkek arkadaşın kendince senden özür dilemiş bile..
bu aşamadan sonra aramayın o arasın onu bekleyin..siz aramayın bence:) nazlanan taraf olun madem:) böyle iki gün beklemişsiniz:)

o zaman bende aramayim kendi ne zaman isterse arar(

23 yasindayim canim.Cocuksu davranis diyil sadece ben ona tum vaktimi harciyorum onun icin nelerden gecmemeisim ve neler etmemisim birde araya uzaklik girdi bir azda isyanim bundan bence((onu ozluyorum ...birde ben haber veririm amma o sayqisizlik olmasin diye amma o haber vermiyo ,ben nasilsam karsimdakininda bana oyle davranmasini istiyorum ondan boyle tepki

uzerine zaten artik dusmuyorum kac gundur ne o beni nede ben onu ariyorum...isde boyle..artik ben onu aramasam en iyisi...kendimi yuk gibi hiss etmek istemiyorum (sanki islerinin icinde birde ben cikdim gibi

Kizlar konusduk dun amma artik kafasi karismis ya(((((((dedi ki,ne yapsam ne etsem sana layik olamiyorum seni uzuyorum onun icin devam etdirmek artik istemiyor .Istemediyini direk soylemedi amma dedikleriyle bunu anlatdi((((((KIZLARRRRRRR BEN SIMDI NE DEYIM ONA?NE SOYLEYIM KI FIKRINDEN DONSUN O YAALNIS DUSUNUYO YA((((((((((

Sakinnnn aramaa mutlu olmazsin tatmin olmazsin.surekli bn aranasam ararmiydi kii ivir zivir die beynini yersinnn...eger bu iliskiyiy istemiosa o da bunun icin bi turlu bulamadigi soyleyemedigi bahane olurr..amma seni cokk seviosaa ararr bgun yada yarinnn..uzme kndini islleri yogunsa basini kasiycak vakti yoksaa gec araya bilirr...her iki secenekte senin icinn guzell...merak etmeee

Tatlım kusura bakma ama sen hatalısın. Bi kere çok erken kalkıyor ve tarlada çalışıyor yani bedenen çok yoruluyor, elbette o da seni özlüyor,
o da seni düşünüyor, zaten düşünmeseydi akşamları o yorgulukla bilgisayarın başına geçmezdi. Elbette akşamları o da seninle konuşmak istiyordu ama çok yorulduğu için istemeden uykuya dalıyordu. Beden yorgunluğu çok zordur. hangimiz çok yorulduğumuz gün farkıda olmadan televizyon karşısında uykuya dalmıyoruz ki. Sen onu karşında mahçup duruma düşürmüşsün , karşında uykuya daldığı için eminim o da kızıyordur kendisine ki bu yüzden sana layık olmadığını düşünmeye başlamış. Bence ara kendini affettir, onu kırmak istemediğini onu sevdiğini falan söyle. Yoğun bir dönemden geçiyor belli senin görevin bu dönemde erkeğinin yanında olup ona destek çıkmaktır.
Bence konuş pişmanlığını belli et canım.

Son düzenleme:

aynen bu yazdigini soyle... yanlis dusundugunu soyle. daha anlayisli olacagini ama onunda biraz senin icin caba gostrmesiyle iliskinizin guzel olacagini soyle... yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…