• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tartıştık ve o aradı nede ben..dakikalar bile geçmiyor...

nehirim99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
43
0
36
Bursa
bugün izinliydi görüştük çok hasta olduğundan dışarıda gezmek istemedim ama tek izinli günüm diye dinlemedi beni.birdahaki ay'a nişan hesapları yapıyoruz ve eşyalara baktık,yüzük baktık sinemaya gittik..akşam oldu ve bulunduğumuz yerden eve gelme mesafem 2 vasıta olduğundan,kendiside ateşler içinde yandığından,her hafta beni ee bırakıyorsun ama bu hafta ben kendim giderim erken git dinlen dedim..olmaz tek vasıtalık yere kadar geleyim otobüse bindirir dönerim dedi tamam dedim ve otobüs durağına geldğimizde beni sadece bindireceğini söylemişti kendiside bindi otobüse..bende hiç beni dinlemiyorsun tekrar bizim evin oradan dönmen dünyanın mesafesi zaten çok hastasın bundan sonra yaptığın hiç bişeye karışmayacağım diye sitem ettim.otobüsle bir durak gittik gitmedik elimden tutup indirdi beni ve taksiye bindirdi.belki eve geç kalmamam için yaptı ama ben bir an önce evine teslim edeyim seni der gibi anladım ve zoruma gitti..metrobüs buraya yakın in taksiden eve geç yoksa küserim dedim.ve taksiden indi..aradan 10 dk geçmişti taksiden indim ve beni aradı sesi kötü bende tavırlı konuştum geldim diye ve görüşürüz tamam deyip kapattım telefonu..o zamandan bellide saatte bir haberleştiğimiz insan beni aramadı da mesajda atmadı..bende hatalı olabilirim ama çok kafasının dikine gidiyor ve taksi olayına çok içerledim..bindirmesine ve snra in yoksa küserim demele inmesi ardından tavırlı araması..o da beni araıyor bende ararsam çok yüz bulacak ve taviz vermiş olacağım..ama saatte haber aldığım kişinin beni araması çok zoruma gidiyor bu kadar abartacak ne vardıkiii

cnm ben aradım dayanamadım ukala konuştu biraz hiç beni böyle umursaamazlık yapmazdı aramadan duramazdı ama ateş içinde yanıyordu ve vücudum ağrıyor kırılıyor diyordu hastalığının derdine düştü belliki..sanırım bendede hata var abarttım ve büyüttüm olayı üstelik hastaydı tüm gün..ama inşş taviz vermemişimdir aramakla bu kezde burnu kalkar diyede korkuyrum

Back
X