- 29 Ocak 2024
- 1.038
- 32
- 38
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Saygısız miyim haksız miyim? Ailemle uyuşamıyoruz herkes biliyor zaten teyzemin çok baskıcı olduğunu kaç yaşına geldim dışarı çıkamıyorum gezemiyorum geçen gün arkadaşıma gittim ne zamandır evdeydim dışarı çıkmıyordum ev isleri falan bunalmıştım kendisi zaten pek bişey yapmaz evde ya anlamıyorum gerçekten annanem ve teyzem üstüme öyle geliyor ki yani ben haksızım suçluyum gibi muamele yapıyorlar. Dışarı çıkana kadar dünya laf ediyor rve geliyorum 2 3 günde suratını asiyor normal mi bu gerçekten ben anlamıyorum bana bir günde güvenmediler sana güveniyoruz demediler doger kızlarına yaptirmadiklari ne varsa bana yükleyip bana yaptırmaya çalışıyorlar Ananem teyzeme önceden kopek gibi davranıyordu ben anannemle onca kavgalar ettim onca laf söyledim teyzem hasta oluyor diye kac ay konuşmadığımız oldu onun yüzünden çünkü gerçekten ona köpek gibi davraniyordu şimdi bir olmuşlar ikisi de ona laf anlatamiyorum ötekine laf anlatamiyorum. Sana izin verelim de git opus sevgilinle bilmem ne diyorlar sanki sevgilim olmadan once bana izin veriyorlardı da o zamanda aynılarını yapıyorlardı millet evden çıkıyor adam oluyor insan yüzü görüyor. Peşimden geldi bunca zaman hastaneye ona buna geldi zorla ben ne zaman kendim halletmek istesem de geldi şimdi kalkmış ben yaptım ben ettim ben hallettim diyor bana dua et diyor hala beni küçük bir çocuk sanıyor ben neden evden çıkamıyorum ben gerçekten anlamıyorum yaşım 25 oldu bunca zaman ne ani biriktirdim doğru düzgün çıkana kadar izin alana kadar stres sıkıntı yaşıyorum millet beni parmakla gösteriyormuş daha ne istiyorsun diyor bana. Kıyafet ihtiyacım oluyor birseyim oluyor evden kısıtlı çıktığım için alamıyorum gidip istediğim gibi bakamıyorum benimle gelmek istiyor gelmeyince tartisiyor ama o benimle gelince yapamiyor hali yok gezemiyoruz biraz gezip oturuyor fikir veremiyor helen sıkılıyor inat ediyor ama o da gelmeye. Millet bana tatlı geliyormuş baskalariyla gidince öyle diyor.buna benzer bir çok şey. İleride anlayacaksınız dedim Allah eline düşürmesin diyorlar yani bilmiyorum beni gerçekten anlayacak kimse yok bu evde bende işe giricem kurtulucam evden dedim gerçekten artık evde biraz duracak takatim tahammülüm kalmadı teyzemin haata olmasını bana bağlayıp evde bana laf sokuluyor iyiyken iyiyiz işlerine kosturupev işi yaparsam iyiyiz kendimi savunup neden böyle yapınca sanki evde düşman var gibi davraniliyor. Teyzem doğru düzgün hiçbir şey yapmıyor evde ona kimse bu şekilde baskı yapmadı sıkmadı o istediği gibi giderdi çarşısına şeyine öyle olan bir kadın beni baskilamaya çalışıyor