• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartmada Einiz/Sevgiliniz sesiniz ykselttiinde korkar msnz?

hic de korkmam..
zaten simdiye kdar 2 kez felan oldu sesini yukseltti birakip gittim onu orda..
sonra hatasini anlayip ozur diledi..
ama sonra benim psikolojim cok kotu olmustu bir kac gun ufak tefek herseye aglamistim..

eskı sevgılım sesını yukselttıgınde sıddet gostermıstı oyle ıgrenc bı an yasamıstım evet:(

Korkmam ama o saniye konuşmayı keserim.
Sakinleşip insan gibi konuşmaya başlayana kadar da tek bir harf bile duyamaz ağzımdan.

genelde sesini yükselten taraf ben olurum..o çok sakindir ben hemen harlanırım:(

tanıştığımızdan bu yana bir çok şey yaşamamıza rağmen ( evlilik,hamilelik,çocuk,eşimin ailesiyle bitmek bilmeyen sorunlar vs..) bana bir kere sesini yükseltti ve çok haklıydı şu an baktığımda kalakalmıştım..ilk defa görmüştüm sinirlendiğini..buda beni ürküttü açıkçası:))

ne korkcam agzının ustune bidene çakarım kaydirigubbakcemile3
desem inanmayın kaydirigubbakcemile3
vala o bagırır ben dahada bagırırım altta kalmam kaydirigubbakcemile3
o ilk zamanlardı tazeyken şimdi işlemez vala kaydirigubbakcemile

aynen bende taze gelinken susardım.şimdi bende baağırıyorum. öyle yapmaya başladıktan sonra onun da bağırmaları azaldı:)

korkarım sanırım
çok şükür öyle bir şey hiç yaşamadık
ama ailemde ve yakın çevremde de böyle bir olayla karşılaşmadığım için
komşudan, dışardan gelen bağrışmalar bile yüreğimi hoplatır

korkmam :oklava:
o bağırınca ben iki misli bağırıyorum rahatlıyorum:roflol::roflol::roflol:
ben içimi boşalttığım için sinirim çabuk geçiyor o yüzden:lepi:

biz canhıraş bağırış çağırış, çığlık çığlığa kavga etmeyiz ki hiç.
ikimizin de duyma sorunu yok, sert konuşur ama bağırışmayız.

ayrıca eşimin hiçbir durumundan korkmamı gerektirecek birşey sözkonusu değil çok şükür.

korkmak değil ama susarım ben susunca hemn anlıo zatii
ayrıca benim aşkım bana öle sesini pek yükseltmez hafif tonda söler:D

benim aşkım bana sesini bir kere yükseltti ondada haklıydı zaten mafoldumbenkorkmadım ama çok üzülmüş boynuna sarılıp ağlamıştım

tartışınca hemen bağırmaya başlamıştı,bağırma diyorum anlamıyor,ayrıldım yüzüğü avucuna koydum,1 ay yalvardı barışmak için,o gün bugündür bağırmadan eser yok,

Back
X