Tarusal kullanırken hamile kalanlar

sepa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
548
91
28
20
Kızlar 17 Ağustosta doktora gittim tarusal verdi daha öncede içmiştim başladım ve 3.cü günü hemen adet olmuştum bu ayın başında da çatlatma ilacı kullanmıştım ama gelen giden yok hiç sizce hamile olabilirmiyim.

Kızlar 17 Ağustosta doktora gittim tarusal verdi daha öncede içmiştim başladım ve 3.cü günü hemen adet olmuştum bu ayın başında da çatlatma ilacı kullanmıştım ama gelen giden yok hiç sizce hamile olabilirmiyim.
Bi test yapın

Bu ayin başında kullandim çatlatma hapini normalde de 29 da adetim bugün 2.gün gecikti
Catlatma hapimi catlatma ignesimi ? Catlatma hapini ilk defa duydum kullandiginiz ilaclarin isimlerini atarmisiniz bide soyle bisey var tarlusal ne zaman bitti normalde bittikten sonra 10 gun icinde adet olunur

Haptı adi klomen 11 gün oldu benim daha da gelmedi
Klomen catlatma ilaci degil yumurta buyutme ilaci doktorunuz takip ettimi yumurtalariniz buyumusmuydu ? Catlatma ignesi yapmadimi doktorunuz

Ultrasona soktu hata hapı kullanırken çok ağrım oldu dedim oda çatlamış dedi gayet iyi dedi
Heh cok iyi siz bi test yapin o zaman insaAllah gebesinizdir. Şöyle tarlusal adet sokturucu sasirdim doktorunuzun size onuu vermesine sadece.. test yapinca burayada yazin merak ettim

Heh cok iyi siz bi test yapin o zaman insaAllah gebesinizdir. Şöyle tarlusal adet sokturucu sasirdim doktorunuzun size onuu vermesine sadece.. test yapinca burayada yazin merak ettim
Gerçekten bende bende gebe kalmak için gitmiştim adet söktürücü vermesi beni de şaşırtı tamamdır teşekkürler 😘❣️

Gerçekten bende bende gebe kalmak için gitmiştim adet söktürücü vermesi beni de şaşırtı tamamdır teşekkürler 😘❣️
size dua edicem insaAllah guzel haberle mujdelersiniz burayi😘🥰

Back
X