Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi test yapınKızlar 17 Ağustosta doktora gittim tarusal verdi daha öncede içmiştim başladım ve 3.cü günü hemen adet olmuştum bu ayın başında da çatlatma ilacı kullanmıştım ama gelen giden yok hiç sizce hamile olabilirmiyim.
Olabilirmi gerçektenBi test yapın
Neden olmasin tabiki olabilir catlatma ignesini ne zaman oldunuz ?Olabilirmi gerçekten
Ve adet gununuz ne zamanOlabilirmi gerçekten
Neden olmasin tabiki olabilir catlatma ignesi
Bu ayin başında kullandim çatlatma hapini normalde de 29 da adetim bugün 2.gün geciktiVe adet gununuz ne zaman
Catlatma hapimi catlatma ignesimi ? Catlatma hapini ilk defa duydum kullandiginiz ilaclarin isimlerini atarmisiniz bide soyle bisey var tarlusal ne zaman bitti normalde bittikten sonra 10 gun icinde adet olunurBu ayin başında kullandim çatlatma hapini normalde de 29 da adetim bugün 2.gün gecikti
Haptı adi klomen 11 gün oldu benim daha da gelmediCatlatma hapimi catlatma ignesimi ? Catlatma hapini ilk defa duydum kullandiginiz ilaclarin isimlerini atarmisiniz bide soyle bisey var tarlusal ne zaman bitti normalde bittikten sonra 10 gun icinde adet olunur
Klomen catlatma ilaci degil yumurta buyutme ilaci doktorunuz takip ettimi yumurtalariniz buyumusmuydu ? Catlatma ignesi yapmadimi doktorunuzHaptı adi klomen 11 gün oldu benim daha da gelmedi
Ultrasona soktu hata hapı kullanırken çok ağrım oldu dedim oda çatlamış dedi gayet iyi dediKlomen catlatma ilaci degil yumurta buyutme ilaci doktorunuz takip ettimi yumurtalariniz buyumusmuydu ? Catlatma ignesi yapmadimi doktorunuz
Heh cok iyi siz bi test yapin o zaman insaAllah gebesinizdir. Şöyle tarlusal adet sokturucu sasirdim doktorunuzun size onuu vermesine sadece.. test yapinca burayada yazin merak ettimUltrasona soktu hata hapı kullanırken çok ağrım oldu dedim oda çatlamış dedi gayet iyi dedi
Gerçekten bende bende gebe kalmak için gitmiştim adet söktürücü vermesi beni de şaşırtı tamamdır teşekkürlerHeh cok iyi siz bi test yapin o zaman insaAllah gebesinizdir. Şöyle tarlusal adet sokturucu sasirdim doktorunuzun size onuu vermesine sadece.. test yapinca burayada yazin merak ettim
size dua edicem insaAllah guzel haberle mujdelersiniz burayiGerçekten bende bende gebe kalmak için gitmiştim adet söktürücü vermesi beni de şaşırtı tamamdır teşekkürler![]()
İnşallah canim çok sağolsize dua edicem insaAllah guzel haberle mujdelersiniz burayi![]()