- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
arkadaslar bnm konumu biliyorsunuz boşanma aşamasındayım ve minicik bir bebeğim var...kayınvalidem yüzünden cekmediğim kalmadı şiddet bile gördüm hemde hamileyken neyse kısaca özt geceyim..dayımın eşi sürekli bnm yanımdymiş gibi görünüyor destek oluyor bana hep bnmle ağlıyor filan ama bn biseylerden uzun zamandır şüpheleniyorum kayınvalidemi görünce birsey olmamıs gbi konusuyor..nie konusuyorsun onunla bn normal seyler yasamdım diyorum eee yüzümümü cevireyim diyor neyse..bugece yengemle dışarıya cıktık cocugu bnm kucagıma hiç vermedi hep seviyormus gibi yapıp kucagına aldı cocuk aglıyor ama vermiyor sonra bir baktım kayınvalidemde karsıda otuyor aa dedi dur kaldırayımda görsün bebeği kudursun dedi bnde hayır dedim yinede kaldırdi..yani şimdi bu kadın kayınvalideme dostmu düşman mı bn anlaamadım birde bana masada dedi ki kayınvaliden heryerde beni arıyormus görürüsem bak neyapıcam onu hep karsı taraftan yana diyormus diyor ama bu koca bir yalan bnce...bn iyice sasırdım kızlar bana yardım edin cooook safım