taş uzaktan gelmezmiş yazık..

Dayimin eşi demişsin.. Bu yengeler başa bela. Var bizde de böyle ikili oynayan pislik yenge bozultuları !! Al karşına konuş. Benim hayatıma burnunu sokma ikili oynama sen beni salak mi sandın de.. ve kes muhabbeti. Bunlar yılan yılan!! Hayatını mahveder uzaklasın ondan

Haklısınız, kolay değil, sindirmek zor. Ama siz önce kendinize sonra da çocuğunuza lazımsınız. Mesela karşı taraftan birileri olabilir sitede. Neden onlara oh dedirtesiniz? Çok zor, ama geçmişe çizgi çekin, mesela mutfağa yönelin; denemediğiniz tarifler bulun onlarla uğraşın. Sağa sola dağıtın, övgü aldıkça moraliniz düzelir. Yabacı dizi izlemeye başlayın, çok güzel diziler var.
İlginizi ne çekiyorsa işte, en iyi siz bilirsiniz. Atın bu insanları kafanızdan. Hayatınıza odaklanın, hayatınızı geri alın.
korkularımdan bir kurtulsam cnm yapıcam bunları ama korkularım bana engel oluyor

Dayimin eşi demişsin.. Bu yengeler başa bela. Var bizde de böyle ikili oynayan pislik yenge bozultuları !! Al karşına konuş. Benim hayatıma burnunu sokma ikili oynama sen beni salak mi sandın de.. ve kes muhabbeti. Bunlar yılan yılan!! Hayatını mahveder uzaklasın ondan
keske yapabilsem ama diyemiyorum diyemiyorum işte

Benim gorumcem bi gun aile icinde otururken hassas bi.konu acmis biseyler demis
Sonra susmus.karsi taraftakilerin sesini kaydedip baskalarina dinletmis.kendi soylediklerini anlatmiyo ama...cook dikkat etmek lazim
Fazlaca hurrem izledi bu hatunlar.

Sen de çaktırmadan kayınvalidene yengeni çekiştir. Böyleyken şöyle yaptı, senin hakkında bunu dedi, bana böyle demişsin dedi falan. Birbirlerine düşsünler :KK70:

Back
X