Tasarım Fotoğrafım

yakup avsarın tasarımı yüzünü daha uzun göstermiş...

ben de fstk'in tasarımına bayıldım yaa.. kesinlikle onun tasarımıyla profilden daha bi çıtır gözükmüşsün =)

gözün yan kemiginde sorun var cnmmmmm orasııı dogal durmuyor..
bence daha iyi olabilirr..

yorumlar içn teşekkür ederim kızlar
ben de yüzüme pek yakıştıramamıştım,fıstığın tasarımı da fena olmamış ama ben ucunu biraz sivri istiyorum,inşallah anlatabilirim doktoruma:S

Tasarimi randevu aliptami yapti doktor bey size yoksa siz bilgisayardanmi gonderdiniz?

Bu arada cenenizdede bir degisiklik yaptimi tasarimda?

Fistigin yaptigi tasarimi bence daha yakismis yuzune canim :)

burnun alna yakın olan kısmına fazla mühahele etmek pek tavsiye edilmiyo ama. doktor tasarım yaparken bunlara dikkat etmiştir bence.

burnun alna yakın olan kısmına fazla mühahele etmek pek tavsiye edilmiyo ama. doktor tasarım yaparken bunlara dikkat etmiştir bence.

evet hem sinüslere çok inmemek hem de burun çatısını zayıflaştırmamak için orayı çok oymuyorlar.

Tasarimi randevu aliptami yapti doktor bey size yoksa siz bilgisayardanmi gonderdiniz?

Bu arada cenenizdede bir degisiklik yaptimi tasarimda?

Fistigin yaptigi tasarimi bence daha yakismis yuzune canim :)

canım maille bişey sormuştum doktora o da fotoğrafını yolla tasarım yaparız istersen demişti,çeneyle kendim oynadım canım fotoda burun küçülünce çenem geride kaldı biraz:))

çevremde kime gösterdiysem fstk ın tasarımını daha çok beğendiyerimseniben
valla eline sağlık hayatım,eksiği var tabiki ama doktorunkinden daha iyi en azındana.s

Back
X