benimkisi tasarımla alakalı olmayacak gibi..yani daha kötü olacak :) zaten çok ta fazla hatırlamıyorum ama o esnada doktora karşı çıkmadıysam sorun da yoktur o zaman..ama bu konuda en başarılı kişi yakup avşar gibi duruyor..bir kaç hastasını gördük burda ,burunları yaptıkları tasarıma doğru ilerliyor
benimkisi tasarımla alakalı olmayacak gibi..yani daha kötü olacak :) zaten çok ta fazla hatırlamıyorum ama o esnada doktora karşı çıkmadıysam sorun da yoktur o zaman..ama bu konuda en başarılı kişi yakup avşar gibi duruyor..bir kaç hastasını gördük burda ,burunları yaptıkları tasarıma doğru ilerliyor
Canım 3 ay çok erken bunlara karar vermek için...bence sabırla beklemelisin..hepimiz yaşadık bu aşamalardan geçtik...
3 ay az bir süre değil maalesef..olan arkadaşlar söylüyor bu saatten sonra bir değişiklik bekleme anca incelirse incelir..bir de doktorumun diğer hastalarının ilk ay 2.ay 3.ay resimlerini de inceliyorum..kavisleşmeye başlamış burunları uçları da düşük değil....onlarla fark çok ..işte örnekleri görükçe üzülüyorum ben..şayet bu siteden haberim olmasaydı doktorumun diğer hastalarını bilmeseydim bu kadar üzülmezdim hala bir umut beklerdim ama ...ama işte...bu arada benim burun derim son derece ince..burnumun şişkinliğinin çoğu da gitti zaten..doktorum olabilecek komplikasyonlardan bahsetmişti derimin inceliğinden dolayı..onları kabul ettim tabikide..ama burun ucunun düşük durması benim için süpriz bir şey oldu..kavis te yok..acaba diyorum hepsi derimin dezavantajından mı kaynaklanıyor..düşün düşün düşün..
pmbs, benim doktorum tasarim yapmiyor fakat anlattigim burnun neredyse aynisini yapti, neredeyse diyorum cunku benim de fazlasiyla sis burnum su an. senin de dedigin gibi onden top gibi bi burnum var, henuz ikinci haftamdayim, zaman ne gostericek sabirsizlikla bekliyorum:) gecmis olsun
teşekkür ederim eluard, sana da geçmiş olsun =))
@eluard : sen kime yaptirdin ?
Fotografina yorum yaptim eluard bir de buradan yapiym; ''muhtesem'' alkisalkisalkis acaba ucreti nedir ve senin saglik sorunun var miydi ?
Canım 3 ay çok erken bunlara karar vermek için...bence sabırla beklemelisin..hepimiz yaşadık bu aşamalardan geçtik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?