Kızlar ben ameliyattan önce 5 doktorla görüştüm. 4 tanesi bilgisayarda tasarım yaptı, hepsini de yanımda götürdüğüm flash belleke kaydetmiştim. eve gelince fotoğrafları yan yana koyup inceledim ve neredeyse hepsi aynıydı. çünkü doktorlara yüzüme gidebilecek olan, doğal görünümlü aşırı kalkık ve aşırı kavisli olmayan bir burun istediğimi söylemiştim. Sonra Nebil Beye ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat sonucunda burnum profilden tasarımdakinin neredeyse aynısı sayılır, yani tam istediğim gibib oldu. ancak önden tasarımda pek bir şey anlaşılmıyordu açıkçası önden de çok farkediyor. uzun burun ucumun yerini şişlikler nedeniyle daha yuvarlak bir burun aldı. dolayısıyla artık bi 5 yaş kadar küçük gösterdiğimi söylüyorlar. zamanla incelicek ama bu haliyle bile iyi. dudaklarım ve gözlerim daha çok öne çıktı. bugün 13. günüm. insan alışmakta zorlanıyor önce, ama şimdi memnunum halimden, eminim şişlikler indiğinde her çok daha güzel olacak.
Ameliyat öncesinde bilgisayarda yapılan tasarımlar birebir ameliyat sonucunu yansıtmasa da önemli olduğunu düşünüyorum. ameliyat olmak isteyen arkadaşların aklında olsun, herkese güzel burun ferah nefesli günleerkaydirigubbakcemile2
Not: resim eklemeyi çözebildiğim zaman fotoğraf ekliycem işallah
Ameliyat öncesinde bilgisayarda yapılan tasarımlar birebir ameliyat sonucunu yansıtmasa da önemli olduğunu düşünüyorum. ameliyat olmak isteyen arkadaşların aklında olsun, herkese güzel burun ferah nefesli günleerkaydirigubbakcemile2
Not: resim eklemeyi çözebildiğim zaman fotoğraf ekliycem işallah