A ahso Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Haziran 2013 362 65 68 Kocaeli 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #1 konuyu ilgili yere açmıştım ama her zamanki gibi yeterli ilgi gösterilmedi ben de burda açıyorum mecburen arkadaşlar bana tasavvuf yazarlarından tavsiyede bulunabilir misiniz ? şöyle dili çok ağır olmayan, çok derin olmayanlardan olursa daha iyi olur. şöyle insana Allahı ,ahireti ,bu dünyanın boşluğunu hatırlatan cinsten olsun mümkünse huzur veren kitaplardan olsun :)
konuyu ilgili yere açmıştım ama her zamanki gibi yeterli ilgi gösterilmedi ben de burda açıyorum mecburen arkadaşlar bana tasavvuf yazarlarından tavsiyede bulunabilir misiniz ? şöyle dili çok ağır olmayan, çok derin olmayanlardan olursa daha iyi olur. şöyle insana Allahı ,ahireti ,bu dünyanın boşluğunu hatırlatan cinsten olsun mümkünse huzur veren kitaplardan olsun :)
M Modis Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2013 42 0 6 35 İstanbul 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #2 ahso .!.: konuyu ilgili yere açmıştım ama her zamanki gibi yeterli ilgi gösterilmedi ben de burda açıyorum mecburen arkadaşlar bana tasavvuf yazarlarından tavsiyede bulunabilir misiniz ? şöyle dili çok ağır olmayan, çok derin olmayanlardan olursa daha iyi olur. şöyle insana Allahı ,ahireti ,bu dünyanın boşluğunu hatırlatan cinsten olsun mümkünse huzur veren kitaplardan olsun :) Genişletmek için tıkla... sinan yağmurun aşkın özyaşları kitabının serilerini okuyabilirsinizz
ahso .!.: konuyu ilgili yere açmıştım ama her zamanki gibi yeterli ilgi gösterilmedi ben de burda açıyorum mecburen arkadaşlar bana tasavvuf yazarlarından tavsiyede bulunabilir misiniz ? şöyle dili çok ağır olmayan, çok derin olmayanlardan olursa daha iyi olur. şöyle insana Allahı ,ahireti ,bu dünyanın boşluğunu hatırlatan cinsten olsun mümkünse huzur veren kitaplardan olsun :) Genişletmek için tıkla... sinan yağmurun aşkın özyaşları kitabının serilerini okuyabilirsinizz
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.889 224.992 1.223 53 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #3 http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/658726-tasavvuf-kitabi-tavsiyesi.html Açtığınız konuyu tekrar açmanız yasaktır, lütfen açtığınız diğer topikte yazınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/658726-tasavvuf-kitabi-tavsiyesi.html Açtığınız konuyu tekrar açmanız yasaktır, lütfen açtığınız diğer topikte yazınız...