Sünnet Tasavvuf temalı sünnet organizasyonu

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
Merhaba hanımlar,
Oğlumun sünnetini bu ramazan yaptırmak istiyorum. Farklı olsun, öyle oynamalı zıplamalı değil de, daha kültürümüze uygun bir tören olsun istiyorum.
Kafamda bir plan var.
Sitemizin havuz başı çok geniş ve ufak organizasyonlar yapılıyor. Orada masalar koyup giydirecek, süsleyecek ve yemek servisi yapacak, akşam boyunca ilahiler-tasavvuf müziği çalacak bir grup getirecek, karagöz hacivat gösterisi yapacak bir organizasyon şirketi arıyorum.
Henüz bulamadım, sizlerin bildiği yada tavsiye edebilecekleri şirketler var mı?
Birde sizce böyle bir konsept nasıl olur? Böyle bir sünnete yada düğüne katılan var mı nasıldı? Çok sıkıcı olmaz sanırım.

Merhaba hanımlar,
Oğlumun sünnetini bu ramazan yaptırmak istiyorum. Farklı olsun, öyle oynamalı zıplamalı değil de, daha kültürümüze uygun bir tören olsun istiyorum.
Kafamda bir plan var.
Sitemizin havuz başı çok geniş ve ufak organizasyonlar yapılıyor. Orada masalar koyup giydirecek, süsleyecek ve yemek servisi yapacak, akşam boyunca ilahiler-tasavvuf müziği çalacak bir grup getirecek, karagöz hacivat gösterisi yapacak bir organizasyon şirketi arıyorum.
Henüz bulamadım, sizlerin bildiği yada tavsiye edebilecekleri şirketler var mı?
Birde sizce böyle bir konsept nasıl olur? Böyle bir sünnete yada düğüne katılan var mı nasıldı? Çok sıkıcı olmaz sanırım.

merhabalar öncelikle hayırlı olsun gecen sene bir yakınım yaptı oğluna çok da güzel oldu onlar kapalı mekanda yapmıştı evden salona gelindiğinde 200 metre kadar önce araçlardan inip salona mehteran eşliğinde getirdiler çocuğu sonra içerde de bir süre çaldılar daha sonra Kuran okundu sohpet verildi arkasından ilahiler falan çok güzeldi çocuklar için palyaço vardı bi bölümdede yüz boyama falan yaptılar sizin sünnet töreninizde çok güzel olacaktır Rabbim kolaylıklar versin ....

Back