seviyelisapık, Erkek , 30 , İstanbul
Ofis fantezisi
Ofiste seks itiraflarını okuyup gaza gelen fakat bir bürosu bile olmadığı için arkadaşının kıytırık emlak ofisinde bunu deneyen bir 'ofiste sekszede' olarak aynı şeyi denemeye hevesli itirafçılara tavsiyelerim olacak. Dikkate alsanız iyi olur kanımca: 1- Masanın sağlam olduğundan emin olun. 2-Masanın sağlam olduğundan kesinlikle emin olun. 3- Bakın ısrarla söylüyorum masa sağlam mı? 4- Masa çok önemli, sağlam değilse kötü olur. 5-Alooo, masa diyorum, sağlam mı diyorum. 6- Anladınız siz onu.
sakargarson, Kadın , 24 , İstanbul
Ramazanda Laf Atınca
Yurdum insanı laf atma olayını da Ramazan ayında kendine göre uydurmuş vesselam. Dün yanımdan geçen biri "Avucumu yalasam orucum bozulur mu acaba" diye sordu. Bozulmaz kardeş, sen yala!
cyberunzile, Kadın , 34 , İzmir
Yorum Farkı
Sayın Ahmet Çakar, hadi canlı yayın uzun sürüyor diye arada kameramana eliniz burnunuzda yakalanıyorsunuz, buna alıştık da o el pantolonun önünü epey kaşıyınca ve masa da camdan olunca her şey görülüyor yahu!
kulagikupelideli, Kadın , 34 , ABD
Evlilik
Yapılan bir araştırmaya göre zeki kadınların evlikleri başarılı olmuyormuş. Bunu öğrendikten sonra kötü giden evliliğimden dolayı depresyona girmek yerine kendimle gurur duymaya başladım. Bu çalışmada emeği geçen bilim adamlarına teşekkürü borç bilirim.
napimsarışınım, Kadın , 21 , İstanbul
Meziyet
Malum artık yavaş yavaş evlenme yaşım geliyor. Bugün oturup annemin beni överken sayabileceği meziyetlerimi düşündüm de. "Kızımız çok iyi oral seks yapar, çok da esnektir her pozisyona girer, bir oturuşta tek başına bir büyük rakıyı bitirir, alkolü var, sigarası var, kumarı var, gece çıkması var..." Bu liste böyle uzayıp gidiyor. Sanırım acilen örgü örmeyi öğrenmem gerekiyor.
titiyo_78, Kadın , 29 , İstanbul
Bizden kaçmaz: Annem
En sonunda bende yakaladım; Annem isimli dizide sevgili bakanımız eski eşi Zeynep Hanım'ı arıyor, elindeki kağıtta "0536......" yazmasına ve o numarayı çevirmesine rağmen Zeynep Hanım'ın ev telefonu çalıyor. Bizden kaçmadı yönetmenim!
birbilmecegibi, Erkek , 18 , İstanbul
Esprinizi çaldım...
shareks 'e atfen; Benim de yaptığım esprilerin %80'i itiraf.com alıntısıdır. Bir gün bir itiraf.comcu beni fena bozacak. Gerim gerim gerilmiş bir şekilde bekliyorum.
antidoto, Erkek , 35 , İstanbul
Vadi muhabbetleri
Yer Kartal sahil yolu bağlantısı; Kurtlar Vadisi tam kadro çekimde. Trafik yavaş akıyor. Dizi setini geçtikten 200 metre kadar sonra polis tarafından çevriliyoruz. Yanımdaki zeka küpü arkadaşım çevirmeyi de çekimin bir parçası sanarak yanımıza gelen polise ''Kardeş hangi bölümü çekiyorsunuz; ne zaman yayınlanacak?'' diye soruyor. Komiser abi hiç bozuntuya vermiyor. ''Dizi değil canım, dizi değil. Tırlar Vadisi Kodeste'yi çekiyoruz. Önümüzdeki yıl sinemalarda görebilirsiniz'' diyor
şakkıdılaelaelaelaelae