Taşeron Firma....

Bahar34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
81
2
86
49
İstanbul
merhaba...taşeron firmadan maaş alan birisi olarak işten çıkarıldığımız taktirde neden tazminat hakkımız yok?? ne yapmamız gerekir?? bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

çünkü taşeron firma 3 ayda bi giriş çıkış yapar. kıdem tazminatı bile alamıcaz emekli olduğumuzda

ssknın internet sitesinden düzenli olarak prim ödemelerinizi kontrol edin. ışten çıkmaya karar verdiğinizde veya çıkarılacağınızı hissettiğinizde ise işten giriş çıkış yapıyorlar diyerek şikayet edin. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na. Müfettişler gelecek. Bu durum ortaya çıkarsa hem siz kıdem tazminatı hakkı kazanırsınız hem de işveren ceza öder.

adamlar öyle kılıfına uyduruyo ki iflas gösterip farklı bi şirkete deverediyolar tabi yine kendi bünyelerinde bi şirkete. bi çok arkadaş uğraştı ama bi sonuç alamadı malasef

çünkü taşeron firma 3 ayda bi giriş çıkış yapar. kıdem tazminatı bile alamıcaz emekli olduğumuzda

güzelim eğer ki zaman kaybı yoksa kıdem tazminatını alırsın..mesela buğün çıkış verdi yine buğün giriş oldu..sorun yok o zaman...ama buğün çıkış verip 2 gün sonra giriş verirse o zaman sorun olur işte

ssknın internet sitesinden düzenli olarak prim ödemelerinizi kontrol edin. İşten çıkmaya karar verdiğinizde veya çıkarılacağınızı hissettiğinizde ise işten giriş çıkış yapıyorlar diyerek şikayet edin. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na. Müfettişler gelecek. Bu durum ortaya çıkarsa hem siz kıdem tazminatı hakkı kazanırsınız hem de işveren ceza öder.

yaklaşık 15 yıldır aynı yerde çalışıyorum fakat bu zaman zarfında şirket değişiklikleri de oldu primlerim düzenli yatıyor fakat iki yılda bir ihale yapılıyor kıdem tazminatı falanda verilmiyor şu an işten çıkarılmış olsam neler yapabilirim diye araştırıyorum çalıştığım yılların hakkını almak istiyorum....teşekkür ederim ilginiz için

güzelim eğer ki zaman kaybı yoksa kıdem tazminatını alırsın..mesela buğün çıkış verdi yine buğün giriş oldu..sorun yok o zaman...ama buğün çıkış verip 2 gün sonra giriş verirse o zaman sorun olur işte

çıkış yapıyolar ve yeni ihale sözleşme falan derken 3 gün bazen 1 haftayı buluyo malesef.

Back
X