• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tasferin 9.günü

merhaba arkadaşlar. ben ilk kez yazıyorum. ilk tüp bebek denemem ve 9.günüm. şimdiye kadar umudum vardı ama dünden beri adet sancısı çekiyom.bağırsak hareketlerimde artış var.kabızlık geçti.adet olmama yakın hep böyle oluyorum.moralim çok bozuk.nolur aynı şikayetleri olan varsa yazsın.

arkadaşım telaş yapma zaten ilk 8 günden sonra böyle telaşlar hepimizde oluyor.ağrılar başlıyor hemde adet belirtileriyle hatta lekelenmeler bile bugünlerde başlıyor ama hiç moralini bozma.bütün bu belirtiler herkezde oluyor.hatte leke gelirsede telaş yapma tutunma lekeleri diyorlar çünkü benimde bir kaç damla geliyor lekeler 2 gündür.kendini çok yormamaya bak.pozitif ol.test günün ne zaman zozan?hemşerimsin bu arada:))

canım yaa allah yardımcın olsu sıkma canını herkes genelde boyle oluyor kanaması olupta ıyı sonuclar bıle alan var canım yaa az kalmıs ınsaalh ılk denemede pozıtıf sonuclar alırsın canım yaa

arkadaşım telaş yapma zaten ilk 8 günden sonra böyle telaşlar hepimizde oluyor.ağrılar başlıyor hemde adet belirtileriyle hatta lekelenmeler bile bugünlerde başlıyor ama hiç moralini bozma.bütün bu belirtiler herkezde oluyor.hatte leke gelirsede telaş yapma tutunma lekeleri diyorlar çünkü benimde bir kaç damla geliyor lekeler 2 gündür.kendini çok yormamaya bak.pozitif ol.test günün ne zaman zozan?hemşerimsin bu arada:))

kız mersınlı sende burdamısın ne oldu test verdınmı sen dunde sen ucmusstun sıkıntıdan bak boyle ıste ne guzel rahatlamıssın ıste boyle ol.
canım yaa sonuclarını haber ver bıze ıkınızde tabıkı

Canım benimde 7.günüm Allah yar ve yardımcısı oldu dün gece ilk defa sarımtrak akıntım oldu ödüm patladı valla tüm meleklerimiz allaha emanet..

kız mersınlı sende burdamısın ne oldu test verdınmı sen dunde sen ucmusstun sıkıntıdan bak boyle ıste ne guzel rahatlamıssın ıste boyle ol.
canım yaa sonuclarını haber ver bıze ıkınızde tabıkı

sizlerin sayesinde rahatladım iyiki buraya üye olmuşum yoksa bu günler geçmezdi valla.ben test yapamadım bugün eşim asla izin vermiyor.zaten yarın test günüm.bu arada bişey soracam yrn 8.30da kan testimi verecem kaçta sonucu verirler bana?

tşk ederim moral için.ama ben hep adetime yakın bağırsaklarım iyi çalışır yine öyle oldu. hiçbir belirti yok.korkum bundan.öğreretmenim canım bu arada

yok çok belirti arama çok erken belirti için zaten.korkma bişeyin yok adet falanda olmazsın.sabret gününden öncede test yapıp moralini bozma.tecrübe konuşuyor:))zamana bırak.

canım bende diyarbakırlıyım ama mersinde oturuyorum. hemşeri olmamıza sevindim. bu arada testinin pozitif çıkmasına çok sevindiminşaallah sonuna kadar kazasız belasız götürürsün.kucağına alırsın tombişleri.darısı başımıza

canım senınde yarın test gunun hee ınsaalh sendende ıyı sonuclar beklıyorz ve butun trasfer olup bekleyenler ıcın ıyı sonuclar beklıyruz canlarım benım

Kızlar benımde 9.gÜndÜ bugÜn.dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı Çızgıyı gÖrdÜm.2 gÜndÜr gÖĞÜslerım Çok sızlıyordu.hala ılaÇların etkısı olamaz deĞıl mı?

Kızlar benİmde 9.gÜndÜ bugÜn.dayanamayıp İdrar testİ yaptım ve İkİncİ Çİzgİyİ gÖrdÜm.2 gÜndÜr gÖĞÜslerİm Çok sızlıyordu.hala İlaÇların etkİsİ olamaz deĞİl mİ?

canım gözün aydın hamilesin.idrar testinde pozitif çıkınca kesindir.inş.kan testindede çıkacak ama hamilesin.o yüzden iyi bak kendine:))

inşallah canım.ama inan çok korkuyorum.sanki birden yok olup gidecekmiş gibi geliyor.çatlatma iğnesinin bugün 16.günü.artık onun etkisi kalmamıştır değilmi

Kızlar benİmde 9.gÜndÜ bugÜn.dayanamayıp İdrar testİ yaptım ve İkİncİ Çİzgİyİ gÖrdÜm.2 gÜndÜr gÖĞÜslerİm Çok sızlıyordu.hala İlaÇların etkİsİ olamaz deĞİl mİ?

Canim tebrik ederim ...

Insallah kan testi ile de sonucun tescillenirr ...

Cift cizgi B-hcg cok yüksek oldugunda idrar testinde erkenden cikabiliyorr ...

Burda okudugumuz cogu arkadasimiz cift cizgiyi görüp gercekten hamile ciktilarr ...

Allah tamamina erdirsin ... a.s.

Back
X