Taşınabilir klima

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.452
48.866
798
Yaz geliyor malumunuz ve yeni tuttuğum ev sabahtan akşama kadar güneş alıyor. Haliyle öğleden itibaren ev çok sıcak oluyor. Biz de eve klima almaya karar verdik. Salonda çok az duruyoruz ama misafiri orada ağırlıyoruz. Oraya taksak yatak odası çok sıcak. Yatak odasına taksak vaktimizin çoğu çalışma odasıda geçiyor. Yani bizim 3 ayrı oda için klimaya ihtiyacımız var. Ayrı ayrı alıp evin 3 köşesine de görüntü kirliliği olmaması açısından ve maliyet yüzünden taşınabilir klima alalım dedik. Bu yöntemle 3 odanın camına sadece sıcak hava çıkışı koyacağız. Fakat normal klimaya göre performansı nasıl, kullananlar memnun mu, çevremde bunu sorabileceğim kimse yok. Bu konuda bilgiiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Yaz geliyor malumunuz ve yeni tuttuğum ev sabahtan akşama kadar güneş alıyor. Haliyle öğleden itibaren ev çok sıcak oluyor. Biz de eve klima almaya karar verdik. Salonda çok az duruyoruz ama misafiri orada ağırlıyoruz. Oraya taksak yatak odası çok sıcak. Yatak odasına taksak vaktimizin çoğu çalışma odasıda geçiyor. Yani bizim 3 ayrı oda için klimaya ihtiyacımız var. Ayrı ayrı alıp evin 3 köşesine de görüntü kirliliği olmaması açısından ve maliyet yüzünden taşınabilir klima alalım dedik. Bu yöntemle 3 odanın camına sadece sıcak hava çıkışı koyacağız. Fakat normal klimaya göre performansı nasıl, kullananlar memnun mu, çevremde bunu sorabileceğim kimse yok. Bu konuda bilgiiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bir arkadaşım da vardı o şekil klima.
Bir odayı serinletiyordu fakat arkasından sıcak hava üflediği için diğer odalar sıcak oluyordu yani tek bi odayı serinletiyordu, ama diğer odalar daha beter sıcak oluyordu.
Belki şimdikiler farklıdır ama benim arkadaşımda gördüğüm öyleydi.
Onlar halinden memnundu, hatta bi ara eşim de o şekilde bir klima alalım eve demişti.
Fakat ben istemedim, duvara takılanlar daha mantıklı geliyor bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir arkadaşım da vardı o şekil klima.
Bir odayı serinletiyordu fakat arkasından sıcak hava üflediği için diğer odalar sıcak oluyordu yani tek bi odayı serinletiyordu, ama diğer odalar daha beter sıcak oluyordu.
Belki şimdikiler farklıdır ama benim arkadaşımda gördüğüm öyleydi.
Onlar halinden memnundu, hatta bi ara eşim de o şekilde bir klima alalım eve demişti.
Fakat ben istemedim, duvara takılanlar daha mantıklı geliyor bana.

O sıcaklık çıkış borusunu dışarı vermedikleri için olmuştur. Normalde sıcak hava için dışarı boru çıkması lazım. Peki çok gürültülü müydü?

süper bı konuya degınmıssın bızde esımle cok kararsızız ıns kullanan arkadaslar yorumlarını esırgemez:51:

Merhaba, soz ettiğiniz klimalardan is yerinde vqrdi müthiş sogutuyor fakat cok gurulltu yapiyordu bide cok enerji harcadigini duymuştum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Odamda var portable klima, ilk basta baya gurultulu geliyor fakat odayi soguttuktan sonra fani dusururseniz daha sessiz oluyor. Odayi guzel sogutuyor kumandasi falan da var, ben begeniyorum ama bir gidip gormenizde fayda var. Bu arada boru cikisi onemli onu unutmayin!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

O sıcaklık çıkış borusunu dışarı vermedikleri için olmuştur. Normalde sıcak hava için dışarı boru çıkması lazım. Peki çok gürültülü müydü?

Odadan odaya gezdirdikleri için belki de o şekilde yaptılar.
Ama gürültü yoktu öyle fazla. Normal klima kadardı sesi

Sakin sakin. Paramla rezil olmak budur airfel aldim ben ne isitti ne soguttu. Sakin diyorum

Sakin diyecek kadar sinirliyim bu konuda :D

Merhaba arkadaşım bu şekilde klima taktırmaktansa ufonun taşınabilir özellikli olanları var hem fiyat olarakta uygun bendede iki tane var ben gayet memnunum.ben sana modelinide söyliyim google amcadan aratıp bk istersen ufo-attfi-01 iyonizerli kule vantilatör olarak geçiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakin sakin. Paramla rezil olmak budur airfel aldim ben ne isitti ne soguttu. Sakin diyorum

Yaa... Bu yaz kararsizliktan pisecegiz galiba.

Kullanışlı değil diye biliyorum...

Ufo nun serinletici olanlarından düşünseniz...

Onlar pek serinlik vermiyor hani vantilatorun az biraz daha gelismisi gibi. Bize bildiginiz klima lazim.

Merhaba arkadaşım bu şekilde klima taktırmaktansa ufonun taşınabilir özellikli olanları var hem fiyat olarakta uygun bendede iki tane var ben gayet memnunum.ben sana modelinide söyliyim google amcadan aratıp bk istersen ufo-attfi-01 iyonizerli kule vantilatör olarak geçiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende tam olarak aynisi var :1: Eski evde idare ediyordu ara daireydi ama bu ev cidden sicak.

Back
X