geçen yıl eşimin doğuya tayini çıktığını öğrendiğimizde ben de aynı duyguları yaşamıştım. evimde sadece 1 yıl oturabildim ve doyamadan bırakıp gitmek canımı çok sıktı. hele ki o güzelim evden sonra bir sürü tadilat gerektiren lojman evine çıkmak kabus gibiydi. ama şimdi burayı çok seviyorum ve eski evim aklıma bile gelmiyor. insan her şeye alışıyor canım, geçici duygular bunlar...
Canim oncelikle hayirli olsun yeni eviniz saglikla huzurla oturun insallahevinizden tasinmaniza kotu bir olay sebebiyet verdigi icinde Boyle hissediyo olabilirsiniz belki ama insan gunlerini yillarini gecirdigi yere esyalara kolay Veda edemiyo.Sana soyle diyim 7 yil Kadar k.validemle yasadim hayatta istedigim tek sey o cehennemden kurtulmakti diyebilirim bu yuzden esimden bosanmaya bile kalktim o Kadar diyim ama tasinirken icim bi buruklasti inanki eve alismisim ,komsulara ,sokaga...kendi evimi ilk zamanlar bi yadirgadim Garip geldi ama suan cok mutluyum iyiki cikmisiz diyorum eminim ayni seyi sende dusunuceksin bi Zaman sonra nerde yasarsan yasa inanki onemli olan o dort duvar arasindaki huzur allahim agiz tadi versin
Yaşadığınız olay çok üzücü. Etkilenmemek elde değil.
Bende de eşyalara bağlanma sorunu var sizi anlıyorum.
Ama şartlar her zaman istediğimiz gibi olmayabiliyor.
Umarım taşınacağınız evi şimdi ki evinizden daha çok benimsersiniz
Canim mesajini okuyunca bi gülümsedim çok güzel anlatmissin. Senin durumun hem aglarim hem giderim gibi olmus ☺️
Ama aynen dedigin gibi insanin alisik oldugu seylere veda etmesi kolay olmuyor, zamanla alisacagiz insallah.
Bu arada güzel dileklerin için de tesekkür ederim, Allah herkese agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?