• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tasini taragini topla cek git dedi

hypatiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
100
59
28
Yalova
3 aylik evliyim.gecen pazar dedem vefat etti.ani oldu,kalp kriziydi.ailem baska bi sehirde,ayri ayri yollara ciktik.dedem 18 saat uzakti bize.kardesm ortaokula gidiyr o evde yalniz kalinca esim yanina gitti.dedemi 3.5 yildir goremiyrdum.gorememenin acisiyla olum haberininde sokuyla cok uzuldum.onun uzuntusuyle birlikte geri donerken butun ucak seferlerinin iptal olmasiyla birlikte bir tek bizim ucusumuzun olmasi tedirgin etti beni.ucak cok sallandi cok gerildim yolculuk boyunca.gece 11 siralarinda havalanineda sehirici otobusle geri donerken inecegim duragi kacrdim cunku tanimadigim ve bilmedigim bir sehirde koskoca istanbulda daha 3 aydir yadiyorum.esimde son bir haftadr cok sinirliydi.telefnda ve dedemin vefat ettigi gunde ani sinirlenerek agresif davraniyrdu bazen.ucak beklerkende yine ayni sekilde yaklasnca iyice moralim bozuldu uyardim.duragi kacirinca issiz jir yerde indim.esim aradi yine sert davranacak gerginligiyle yanlis durakta indigimi soyledim.indigimde arabalardan korna calalarmi dersin sarhoslar it kopuklar cok korktum ve aglamaya basladim.esimin soyledigi yere tedirginlikle aglaya aglaya yurudum.karsilastik.bana nie agliyorsim dedi.ben o sira konusamadm.suan konusma dedim.ben oyle soyleyince bu birden sinirlendi bagirmays cagirmaya basladi.elindekileri atti tasini taragini topla cek git dedi.onumden hizli hizli gitmeye basladi annesini aradi ve beni sikayet ederek uzaklasti.ben oyle kaldim o.sokaklarda.napicam die dolandim.tanidigim bildigim kimse yok nereye giderim ne yaparim die agladim durdum.o da cekti gitti eve aramadi bile.gecenin 12si nerelerdesn die.ailemden kimseyi arayamadm.dedemin acisi var zaten annemde nasil ararim.eve gitmek zorunda kaldim ama ne bir pismanlik ne bir mahcubiyet.nie gelsin dercesine sanki.simdi ben bu aksam o eve donmek istemiyorum.ailemede soyleyemedim.kalacak yerimde yok.ne yapmaliyim sizce?isin icinden cikamiyorum

cekti gitti eve aramadi bile.gecenin 12si nerelerdesn die.ailemden kimseyi arayamadm.dedemin acisi var zaten annemde nasil ararim.eve gitmek zorunda kaldim ama ne bir pismanlik ne bir mahcubiyet.nie gelsin dercesine sanki.simdi ben bu aksam o eve donmek istemiyorum.ailemede soyleyemedim.kalacak yerimde yok.ne yapmaliyim sizce?isin icinden cikamiyorum

Yuh.
Sizi gece 12de, bilmediğiniz bir şehrin bilmediğiniz bir yerinde bırakıp gitti mi?
Hakikaten yuh olsun.

Bi dostun ark. In falan yok mu gidebileceğin.aklı selim karar alabilecek duruma gelince ailene söyle.

Eşin çok mu küçük? Ne saçma hareketler bunlar. İşte misiniz? Tabii ki akşam evinize gidin; sakin bir anda bu durumu konuşun; nasıl korktuğunuzu üzüldüğünüzü anlatın.

Bu arada, durak kaçırırsanız, ıssız bir yerde inmemeli. Ulaşımın kolay olduğu, insanların yoğun olduğu bir başka durakta inersiniz.

Eşinin yaptığı çok yanlış ne diyeceğimi bilemedim. Ayrıca küçücük birşeyde annesini arayıp anlatması daha da yanlış. Nefret ediyorum böyle araya birilerinin karıştırılmasindan. Eşinle konuşmayı denesen. Yani ona artıları eksileri anlatsan. Daha çok yeni evlisiniz.

aranızda ne geçerse geçsin isterse boğazını sıkacak kadar kızgın olsun gecenin bi vakti sokakta bırakmak nedir ya kızmışmış kızan yerine buz koysun tövbe yarabbi nasıl yetiştiriyoruz biz bu erkek çocuklarını ya daha üç aylık evli kızcağız sahiplenme duygusu diye bir şey kalmamış şimdiki erkeklerde başına birşey gelse ne olacaktı ..

İkiniz de sinirlenmişsiniz, sen zaten hassasmışsın, şimdi olay çok sıcak, biraz sakinleşmeyi bekleyin. Orası senin de evin, başkasının evine gitmiyorsun. Biraz zaman tanı kendine. Öyle hemen evi terk etmeye filan kalkma, ailene anlatmaman da iyi olmuş. Daha çok yeni evlisiniz, olur böyle şeyler evlilikte, eminim biraz zaman geçsin eşin de anlar fevri hareket ettiğini. Ateşe körükle gitme.

bazı insanlar eşini güçsüz görmeye dayanamaz deli olur. eviliğiniz cok yeni. bu acı gününüzde böyle yapması kabul edilemez ancak evi terketmenizi önermiyorum. bence sakin bir anını bekleyip yaptığı şeyin eşeklik olduğunu söyleyin aileleri de karıştırmasın..

Neler yazardim da esin yine de elim varmadi.

Konuşmadan ayrilma evden suçlu cikarsin sakince , aglamadan dun neden boyle yaptigini sor... Yine boyle uyuz uyuz davranirsa cok rahatsizsa kendisinin gidebileceğini kapinin acik olduğunu gitme diye yakasina yapismayacagni söyle...

Sen de evinden cikma. Adam olsun

sende tasını tarağını al ama o yokken annene yerleş yakınsa yoksa misafirane gibi bir yerde kal bir süre telefonunu kapat yada kısaca numarasını engelle bir ay görüşme karanlıkta bir başına bırakmak ne ya bir de adam denmesin adam sıfatına yazık olur.kafasını dinlesin insan olmayı öğrensin zaten acın var önce senin biraz acın dinsin, bir yakınını kaybetmesen belki çocukça tartışma der geçerdin olay büyümezdi de yakınını kaybeden bir insana ne biçim muamele bu.

Eşinizin yaptıklarını hayretler içerisinde okudum. Sizi öyle bir yerde bıraktı ve gitti öyle mi, yani biri zarar verir eşime diye düşünmedi bile. Gecenin bir vakti eşini sokakta bırakan bir adam!!! Eşiniz eşimin yerinde olsa ne yapardı acaba bende ilk evlendiğim zamanlarda durağı karıştırırdım ya da ineceğim durağı kaçırırdım farklı bir durakta inerdim. Tıpkı sizin dediğiniz gibi bir gün ıssız bir yerde indim. Bir tane bayan yok sokakta hep erkekler ve tinerciler bir tanesi peşime takıldı karşıya geçtim otobüs durağına otobüs bekliyorum korkudan beynim durdu o sırada eşimi aramayı akıl ettim neyseki ben yanlış yerde inmişim burası sanayi bölgesi sanırım ve hiç bayan yok etrafta çok korkuyorum, otobüs durağında otobüs bekliyorum ama otobüste gelmiyor dedim. Eşim bana sadece niye otobüs bekliyorsun ki hala taksi geçiyor mu oradan, benim oraya gelmem daha fazla zaman alır sen hemen taksiye bin ve işyerime gel dedi. İşyerine gittiğimde de hayatım korkarım bir gün Ankara'dan arayacaksın ben durağı kaçırdım şu an Ankara'dayım gel al beni diye de.

Görücü usulü falan mı evlendiniz? Annesini arayınca öyle düşündüm.

Terbiyesiz adam.. Bırak evli olmanı, esin olmasını insan olan insan o halde bir kadını korur kollar, evine bırakır vs.

Back
X