3 aylik evliyim.gecen pazar dedem vefat etti.ani oldu,kalp kriziydi.ailem baska bi sehirde,ayri ayri yollara ciktik.dedem 18 saat uzakti bize.kardesm ortaokula gidiyr o evde yalniz kalinca esim yanina gitti.dedemi 3.5 yildir goremiyrdum.gorememenin acisiyla olum haberininde sokuyla cok uzuldum.onun uzuntusuyle birlikte geri donerken butun ucak seferlerinin iptal olmasiyla birlikte bir tek bizim ucusumuzun olmasi tedirgin etti beni.ucak cok sallandi cok gerildim yolculuk boyunca.gece 11 siralarinda havalanineda sehirici otobusle geri donerken inecegim duragi kacrdim cunku tanimadigim ve bilmedigim bir sehirde koskoca istanbulda daha 3 aydir yadiyorum.esimde son bir haftadr cok sinirliydi.telefnda ve dedemin vefat ettigi gunde ani sinirlenerek agresif davraniyrdu bazen.ucak beklerkende yine ayni sekilde yaklasnca iyice moralim bozuldu uyardim.duragi kacirinca issiz jir yerde indim.esim aradi yine sert davranacak gerginligiyle yanlis durakta indigimi soyledim.indigimde arabalardan korna calalarmi dersin sarhoslar it kopuklar cok korktum ve aglamaya basladim.esimin soyledigi yere tedirginlikle aglaya aglaya yurudum.karsilastik.bana nie agliyorsim dedi.ben o sira konusamadm.suan konusma dedim.ben oyle soyleyince bu birden sinirlendi bagirmays cagirmaya basladi.elindekileri atti tasini taragini topla cek git dedi.onumden hizli hizli gitmeye basladi annesini aradi ve beni sikayet ederek uzaklasti.ben oyle kaldim o.sokaklarda.napicam die dolandim.tanidigim bildigim kimse yok nereye giderim ne yaparim die agladim durdum.o da cekti gitti eve aramadi bile.gecenin 12si nerelerdesn die.ailemden kimseyi arayamadm.dedemin acisi var zaten annemde nasil ararim.eve gitmek zorunda kaldim ama ne bir pismanlik ne bir mahcubiyet.nie gelsin dercesine sanki.simdi ben bu aksam o eve donmek istemiyorum.ailemede soyleyemedim.kalacak yerimde yok.ne yapmaliyim sizce?isin icinden cikamiyorum