benim dert degil ama danismak istedigim konu var fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim..
konu soyle..ev sahibimiz eve kardesim yerlesecek diye bizi zor durumda birakti..ev bulduk tasiniyoruz su aralar..zaten 6 ayda bir tasinmaktan "tasinma" kelimesini duyunca sartelim atiyor:-( benim ablamin 14 yasindaki kizi dedesi ve babannesiyle bizim sehre gelmis yaz sonuna kadar..yegenim simdi benim evimde ben esyalari topluyorum yarin cikacagiz bu evden 2 kucuk cocugum var..kimseden is beklemiyorum zaten alisigim bu durumlara ama yegenim sabahtan aksama kadar ya telefon ya net ya tv seydiyor..ben misafir diye ozel yemek yapmaktan ve bulasik yikamaktan bir taraftan esyalari bantlamaktan yoruldum..bugun yegenime biz tasindiktan sonra gel demek istiyorum..ablama biraz citlatmak istedim istebau borulari patlamis evde su yok hem oturup muhabbet edemiyorum diye ama orali olmadi..tam tersi sizin ev hosuna gidiyor diyor..simdi kiza sonra gelirsin desem cok mu alinir..ergenlikte bir de ters anlar mi siz ne derdiniz
Kız kac yasında canım bnce guzelce soyleyebılırsın..
şimdiki gencler bırseyı soylemeden yapabılmeyı akıl edımıyor aynen rabot gibi dürtmeden de çalısmıyorlar..
Bence gel sunuda sen yap desen hayır demez..
Bunda alınacak birşey yok.
''Ev taşıyacağız sen babannenlere git ben işlerimi bitince seni alırım ''deyin
Bence ablaniza duzgun bir dille soyleyin ablaniz sonucta size kusmezki hem sebebiniz var yani tasiniyorsunuz.Daha rahat eder babaannesinde tasinayim yerleseyim temiz temiz gelir yegenim deyin su aralar cok telasim var deyin olmaz mi ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmem benim de ablamın kızı var 17 yaşında arkadaş gibiyiz
Şunları beraber koliyelim mi derim, o da yardım eder kolileriz herhalde
Ben ne yiyosam aynından o da yer, misafir gibi görmem ki ben onu..
ben arkadas olarak goremiyorum hen evlendigimde 4 yasindaydi hala gozumde kucuk kiz bir sey diyemiyorym..ozel yemek yapma konusuna gelince benim iki cocugum hicbirsey yemezler onlarin yediklerini mesela kimiyonlu kofte yer oglum sadece yegenim yemez kimyonu bilmiyor cunku sevmez
Arkadaş gibi yaklaşmadığından olabilir aranızdaki kopukluk
İlk okul çağında yeğenlerim de var, iletişimimiz gayet normal
Yemek konusunda da tek sorun kimyon olsun
Köfteyi komple yoğur kimyon hariç, bi kısmı ayır yeğenin için
Kalan kısma kimyon ekle çocukların için
Tamamdır
ne guzelmis iletisiminiz valla benim bu aralar kimseye arkadas gibi yaklasip is ogretmek gibi ne vaktim ne de gucum var baska zaman olsa basimin ustunde yeri var..yemek sadece bir misaldi cocuklarim turk mutfagina alismis yegenim ise hic bilmiyor onu demek istemistim
onerileriniz goz onune alacagim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?