Valla cok sagol hic gelmedi aklima. O zman pazar gunu erkenden temizligi yapcaz sonra tasincszBence uzunca bir hortum alin simdiki evinizden asagiya suyu cekin.
Bende tecrubesizim ama ilk bu geldi aklima. kovalarinizi doldurun yada temizlik icin asagida silip süpürme islerini yapabilirsiniz gibi.
Elektirik suyu acarsam oturdugum evi kapattirmam lazimBen de alt katıma tasindim
Büyük eşyaları bıraktım
Küçüklerin hepsini taşıdım
Bende çalışıyorum
Geceleri taşıdım
Elektrik suyu aç neyi bekliyorsun
Kutula hepsini
Büyükleri hamala tasittim
Yukarıda arkadaşın dediği gibi uzun bir hortum herşeyi halleder.Eşin işten izin alamaz mı yarın gitsin elektriği suyu açtırsın çok uzun sürmez.Eşyalarınızı koli yapın ve büyük hurçlardan alın işine alabildiğince eşya koyun.ve öyle götürün.Merhabalar acil yardimlariniza ihtiyacim var.
bu pazar tasinicam. Iki alt katima tasiniyorum ama cumartesi dahil aksam 6 ya kadar calisiyorum. Yeni evin elektirik ve suyunu pazartesi anca actircaz. Aksamlari temizlemem mumkun degil yani.
Ben simdi evi toplasam kutulasam herseyi yeni evde acmak yerlesmek uzun surcek. Toplamasam pazar gunu esim dolabi kurarken az az mi tasisam ? Bazanin altindakiler direk elime alip yeni eve mi atsam . Mutfagi ne ara temixlicem. Sular yok banyo nolcak nasil ne zman temizlicem bana yol gosterin ablalar tecrubeli hatunlar kafayi yicem1 senelik evliyim ilk tasinmam
Elektirik suyu acarsam oturdugum evi kapattirmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?