taşınmak istiyorum eşimi ikna edemiyorum varmı yardım edecek olan

kirmizisiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
102
22
48
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba, ne zaman bir sıkıntım olsa burda sizlerden destek alıyorum. herkesin bir yaşanmışlığı ve tecrübesi var. ben 2 yıllık evliyim eşimle çok şükür hiçbir sorunum yok. benim tek sorunum evimi sevmiyorum evim zemin kat duvarları bazı yerlerden nem yapıp duruyor oda sayısı bebek olunca yetersiz olacak herseyden önemlisi zemin kat olması sebebiyle kendimi daralmış hissediyorum. burdan tasınmak istiyroum sevmiyorum burayı mahalle olarak da sevmiyorum ama eşim ailesine yakın olduğu güvenli oldugu vs düşündüğü için taşınmaya yanaşmıyor. ama ben kafayı fena halde taktım yüzüm gülmüyo bu yüzden uzun süre burada yaşamak istemiyorum. varmıdır bir ikna yolu bana biraz umut verecek olan varmı. bebek olur ondan sonra hep burda kalırsam diye ödüm patlıyo

eşini al karşına konuş 100 daha fazla ver ama daha güzel bir yerde mutlu olacagını orada ki enerjinin seni rahatsız ettiğini anlat ayrıca bebiş oluncada nem olan bir evde cocuk hasta olur diye incceden inceden gir kafasına..

ah ah kaç kere konustum kaç kez söyledim bunları onuda anlıyorum ailesine yakın oturmak istiyo bana da bi zararları yok ama burayı burdaki hayatı sevmiyorum nasıl ikna olacak bu adam off. inanın aklımdan çıkmıyo eve gidder gitmez mutsuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…