- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
- Konu Sahibi annekizaski
-
Selam kızlar bu bir dert değil elbet ama yorum almak istedim.Evimiz kendimize ait 115m2 cephesi Doğu güney batı õnūm park ferah heryere yakın içini yaptırdık seviyorum gelin evim benim 7 senedir oturuyoruz.Ancak bina eski asansör tak tuk sıklıkla arizalanir 7 . kata merdivenle çıkarız bazen asansörde sidikgörürüz.ev kooperatiften yapılmış duvarlar muntazam dümdüz değil son kat çatı sorunu var duvarlar rutubet aldı yeni boyattik yani artisida var eksiside burayi satip daha az merkezi yerden havuzlu temiz bi ev alsak mi bu arada 2.5 yaşında kızım var ona iyi olur güvenlikli site yüzer eglenir.ama bu manzarayı ferahligi bulamam aklım karıştı siz olsanız ne yapardınız. Okuduğunuz için teşekkür ederim
Evet kentsel dönüşüm söz konusu ama ne zaman kimbilir belki 10 sene sonra birden kiyamiyorum zatenŞu dönem piyasalar çok da iyi değil alıp-satmaya
Benim evimde bu durumda, kooperatif evidir, şu an kentsel dönüşüm kapsamında müteahhite vermeye çalışıyoruz, belki ileride böyle bir durumuz olabilir. İyi bir yerde ise bence acele ile satmayın
Canım eşim işe bisikletle gider spor olsun diye yarım saat önce değilde 1 saat önce çıkar evden bende suan çalışıyorumdaha az merkezi yer sizin sosyal yaşamınızı nasıl etkileyecek, eşiniz ve sizin işe gidiş gelişinizi mesela?
Canım semt güzelde kiracı dolu insan olmayanlar çıkıyo işteasansörde sidik olduğuna göre pekte nezih bir semtte değil. ben olsam taşınırdım galiba
Evimizi satıp alicaz üstüne biraz kaliyo arabada alırız diyoruz ama semt olarak uzaklasicazmaddi olarak zorlamayacaksa taşının bence.
Bende istiyorum istede insan pat diye karar veremiyoTaşınırdım ben.
Oyle ama bna negatif yönleri daha çok geldi. Evi ilana koyup, başka evleri gezmeye başlayabilirsiniz ufak ufak.Bende istiyorum istede insan pat diye karar veremiyo
Öyle yapcaz sanırım bakalım kaca gidecek ona göre bakılabilir kısmet inşallah hayırlısı olurOyle ama bna negatif yönleri daha çok geldi. Evi ilana koyup, başka evleri gezmeye başlayabilirsiniz ufak ufak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?