- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
Taşınmak özelinde konuşmuyorum ama eşya ayıklarken biraz acımasız davranmanızı tavsiye ederim. Yoksa kıyamayıp maksimum 2 parça bişey ayırabiliyor insan. En son geçen hafta kıyafetlerimi ayıkladım. Her sene yaparım bu işi ama ilk kez bu kadar acımasız oldum. 3 sene boyunca dokunmadığım kıyafetlerimi ayıkladım. Her sene ay bu güzel ama deyip katlayıp dolaba geri kaldırıyordum çünkü. Bir küçük valiz dolusu kıyafet çıktı resmen.
Taşınma konusuna gelince süreç stresli ama yeni evinize yerleştikten sonra gözümde büyütmüşüm, oldu da bitti diyeceksiniz. Büyük mobilya taşımıyor oluşunuz çok önemli değil aslında zaten insanı yoran ıvır zıvır şeyler oluyor, paketlemesi, sonra açıp tek tek dolaplara yerleştirmesi vs. Ama bunlar da bir şekilde halloluyor. Siz sadece kullanmadığınız şeyleri yeni evinize sokmamaya çalışın.
Taşınma konusuna gelince süreç stresli ama yeni evinize yerleştikten sonra gözümde büyütmüşüm, oldu da bitti diyeceksiniz. Büyük mobilya taşımıyor oluşunuz çok önemli değil aslında zaten insanı yoran ıvır zıvır şeyler oluyor, paketlemesi, sonra açıp tek tek dolaplara yerleştirmesi vs. Ama bunlar da bir şekilde halloluyor. Siz sadece kullanmadığınız şeyleri yeni evinize sokmamaya çalışın.