• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil arkadaşı arıyorum:)

peynirlikek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
63
4
28
İstanbul
Merhaba bayramdan sonra-ağustos başlangıcı gibi tatile çıkmayı düşünüyorum
Çeşme veya bodrum tercihim başka yer de olabilir
Dinlenmek ve eğlenmek isteyen kafa dengi bayanlar arıyorum:)

Sonbahar yağmurları isimli arkadaş bir ara arıyordu ,ona sor bir istersen..

Kirk yıllık arkadaş ile bile tatil karari riskli iken hiç tanımadığınız biri ile nasıl olacak ki? :26:

Merhaba bayramdan sonra-ağustos başlangıcı gibi tatile çıkmayı düşünüyorum
Çeşme veya bodrum tercihim başka yer de olabilir
Dinlenmek ve eğlenmek isteyen kafa dengi bayanlar arıyorum:)

Canım mesajinı okudum ama cevaplayamıyorum :2: site uyarı veriyor sayıyı doldurmam gerekiyormuş, nasıl yapcaz :(

Kızlar ben 11senelik arkadasimla gittim dönüşte kavga ettik. Tatildeyken de ara ara didismelerimiz olmustu. Inşallah sizler anlaşırsiniz

Vay anasını be...
Ben mi dar görüşlüyüm diye düşünmeden edemedim.
Ne cesaret demeden alamıyorum kendimi yada konu sahibi ve katılımcıların art niyetli olduğunu düşünmeden edemiyorum
İçim fesat benim içim..

Bende çok yaptım bunu :) hiç kötü birine denk gelmedim şükür. Eğlenceli oluyor :) Hep böyle gider inşallah.. Arkadaşım sen de iyi birini bulmuşssundur inşallah :)

günlük bir tatildi. Selam,
Aralık-Ocak-Şubat gibi maldivler'e tatile gitmek istiyorum. Deniz tatilini seven tatil arkadaşı arıyorum. Daha öncesinde 2013 de bireysel olarak maldivler'e gittim. 450 USD bilete, 400 USD otele ve 300 USD yemek için harcamıştım. 9 günlük bir tatildi. O zamandan beri uygun bilet fiyatı takip ediyordum. Katar hava yollarının 390 USD ye bilet fiyatını gördüm. Benimle tatile gelmek isteyen bayan arkadaş/ arkadaşlar arıyorum.

Back
X