Tatil aşkına önerileri lütfen

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Günaydın hanımlar :KK28:

Eylül 5'de senelik izne çıkıyorum.
Orange county resort alanya otelinden rezervasyon yaptırmıştım. Yorumlar mükemmeldi ama bu sabah baktım puanı düşmüş ve 25 Temmuzdan iribaren 1 puan sakın gitmeyin vsvs.. yorumlar vardı.
Kararsız kaldım aranızda bu otele 25 Temmuzdan sonra gidenler var mı ? Ya da benden önce gidecek olan ?

Ve bana önerebileceğiniz böyle eğlencesi diskosu köpük partileri olan kaliteli ama çok pahalı olmayan otel var mı ?

Annem ben ve 15 yaşındaki kardeşim gidicez. Bütçe 3000 civarlarında ne yazık ki. :KK22:

Teşekkür ediyorum şimdiden .:KK200:

Tamamen beklentilerle alakalı. Kiminin hiç beğenmedigine kimi bayılarak dönüyor. Ben olsam değiştirmem.

Günaydın hanımlar :KK28:

Eylül 5'de senelik izne çıkıyorum.
Orange county resort alanya otelinden rezervasyon yaptırmıştım. Yorumlar mükemmeldi ama bu sabah baktım puanı düşmüş ve 25 Temmuzdan iribaren 1 puan sakın gitmeyin vsvs.. yorumlar vardı.
Kararsız kaldım aranızda bu otele 25 Temmuzdan sonra gidenler var mı ? Ya da benden önce gidecek olan ?

Ve bana önerebileceğiniz böyle eğlencesi diskosu köpük partileri olan kaliteli ama çok pahalı olmayan otel var mı ?

Annem ben ve 15 yaşındaki kardeşim gidicez. Bütçe 3000 civarlarında ne yazık ki. :KK22:

Teşekkür ediyorum şimdiden .:KK200:
trıpadvisor yorumlarına baktım bence cogunluk memnun ınsanlar herseyı ayaklarına beklıyor ama o kadar kalabalıgın oldugu bır ısletmede aksaklıklar yasanması gayet dogal bence tercıhınızı hıc degıstırmeyın derım.. zaten sezon olarak sakın bır donem olacak bayram sonrasına denk geldıgınden cogu ıznını kullanmıs olacako tarıhe kadar ....

Otel genel anlamda 5 üzerinden 4,5 almış bir sitede 90 bir sitede 85 hep yüksek sadece son zamanlarda biraz daha fazla olumsuz gördüm ama değiştirmiycem otele giden 1 kaç kişiye ulaştım instagramdan çok memnun kalmışlar. :KK39::KK36:

Back
X