Daha once hic boyle biseyle karsilasmamistim ve rengi cok koyu bir siviydi ustu kaymak baglamis derler ya oyleydiKlozet uzun sure kullanilmayinca tortu birikiyor. Kimse girmemistir. Aynisini daha bu bayram donusu yasadim. Onceki gidislerimde de oldu.
Borulardan bir yerden gelmistir. Evinize biri girse tek isi klozeti kullanmak olmaz heralde oyle dusunun.Daha once hic boyle biseyle karsilasmamistim ve rengi cok koyu bir siviydi ustu kaymak baglamis derler ya oyleydi
Lekesi kalmadi hic sifonu cekince gitti direkKullanılmayınca öyle oluyor ve malesef lekelesi kalıyor
Orasi oyle de hani benim farketmedigim degisen şeyler var mi evde falan diye paranoya yaptim biraz galibaBorulardan bir yerden gelmistir. Evinize biri girse tek isi klozeti kullanmak olmaz heralde oyle dusunun.
Apartmanda yeni aslinda suyun cesmeden icildigi bir sehirde yasiyorum birde cok şaşırdım daha once hic gormemistimPas lekesi eski borulardan gelir. Musluktan su icmeyin evde.
Bina anca 1 yasinda falandirBina kaç yıllık? Borularda pas olabilir. O çıkmıştır üste belki. Ayrıca bir eve taşınınca kilitleri değiştirin. Sıfır bile olsa ben güvenmiyorum.
Bakteri birikmişLekesi kalmadi hic sifonu cekince gitti direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?