Tatil dönüşü klozet sorunu

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar merhaba bayram icin memlekere gitmistik dun gece donduk ben hemen lavaboya girdim klozete bakinca icinde kan renginde bi sivi vardi ama ustu katman baglamis katilasmis yani hemen sifonu cektim o an dusunmedim ama eve biz yokken biri mi girdi acaba dedim bizdne once iki ay biri kalmis kapi kiliti aynı degismedi ama baska hic bir belirti yok birinin girdigine dair hersey yerli yerinde

Klozet uzun sure kullanilmayinca tortu birikiyor. Kimse girmemistir. Aynisini daha bu bayram donusu yasadim. Onceki gidislerimde de oldu.

Klozet uzun sure kullanilmayinca tortu birikiyor. Kimse girmemistir. Aynisini daha bu bayram donusu yasadim. Onceki gidislerimde de oldu.
Daha once hic boyle biseyle karsilasmamistim ve rengi cok koyu bir siviydi ustu kaymak baglamis derler ya oyleydi

Kullanılmayınca öyle oluyor ve malesef lekelesi kalıyor

Borulardan bir yerden gelmistir. Evinize biri girse tek isi klozeti kullanmak olmaz heralde oyle dusunun.
Orasi oyle de hani benim farketmedigim degisen şeyler var mi evde falan diye paranoya yaptim biraz galiba

kullanılmayan klozetlerde oluyor o. kir pas geliyor borulardan, akıntı vs.

Bina kaç yıllık? Borularda pas olabilir. O çıkmıştır üste belki. Ayrıca bir eve taşınınca kilitleri değiştirin. Sıfır bile olsa ben güvenmiyorum.

Back
X