• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil icin yardiminiz lazim

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
73
Merhaba arkadaslar, biz bu sene esimle tatil icin otel degil de bi havuzu olan ev kiralamak istiyoruz. Ama bu is nasil oluyor hic bilmiyorum. Herkese de guven olmuyor. Oraya gidip orta da kalmak istemiyoruz. Tur sirketleri bu islerle ilgilenmiyor sanirim. Hani guvenlilik bakimindan o sekilde olsa guzel olurdu. Antalya, ya da izmir olabilir. Gidip memnun kalan ya da bu konuda bilgisi olan yardimci olabilir mi acaba.

Villasepeti.com sitesine bakabilirsiniz arkadaşım kaşa gitti villa kiraladılar havuzu size ait ortak kullanım değil. Çok memnun kalmışlar sitede çeşitli evler var bi bakın derim

Merhaba arkadaslar, biz bu sene esimle tatil icin otel degil de bi havuzu olan ev kiralamak istiyoruz. Ama bu is nasil oluyor hic bilmiyorum. Herkese de guven olmuyor. Oraya gidip orta da kalmak istemiyoruz. Tur sirketleri bu islerle ilgilenmiyor sanirim. Hani guvenlilik bakimindan o sekilde olsa guzel olurdu. Antalya, ya da izmir olabilir. Gidip memnun kalan ya da bu konuda bilgisi olan yardimci olabilir mi acaba.
şimdi ben sana söylim eger uygun olmasını ıstıyorsan nerde oturdugunu bılmıyorum ama karasuyu tavsıye ederım havuzlu bı suru ev var plajlar var bizim orda yazlıgımız var her hafta sonu ordayız bizim sitede gunluk kiralar 100tl diye bılıyorum bız kıraya vermıyoruz ama o tutarları duymustum akşamları desen sahılı cok guzel eglenceli falan ayrıca bulabılmen ıcınde sahıbınden.com sitesınden gunluk haftalık kiralık diye bakabılırsın

şimdi ben sana söylim eger uygun olmasını ıstıyorsan nerde oturdugunu bılmıyorum ama karasuyu tavsıye ederım havuzlu bı suru ev var plajlar var bizim orda yazlıgımız var her hafta sonu ordayız bizim sitede gunluk kiralar 100tl diye bılıyorum bız kıraya vermıyoruz ama o tutarları duymustum akşamları desen sahılı cok guzel eglenceli falan ayrıca bulabılmen ıcınde sahıbınden.com sitesınden gunluk haftalık kiralık diye bakabılırsın

Ege ya da akdeniz istiyoruz biz daha cok. Yine de cok tesekkur ederim.

Sonıcta int ortamı bilemem ne cıkar ama kullananlar var diye biliyorum cok duymustum adını cnkü

Iste bende o yuzden guvenemiyorum. Hani gidenler varsa onlardan bilgi istedim. Ama duydum o siteyi dediniz bi bakacagim :)​

Baska yardimci olacak olan yok mu arkadaslar. O siteye baktim daire olarak cok fazla secenek yok. Olanlar da havaalanina cok uzak. Fikirlere acigim.

benim bir arkadaşım Çeşme'de ev tuttu bu sene.. denize sıfır ama maalesef havuzu yok :(
eğer o şekilde isterseniz villa sahibi adamın telefonunu alabilirim arkadaşımdan.

Back
X